IGN: GejmronCZ
Zdravím,
nahlašuji hráče @psstyrr za ničení přírody a cobblestonovou zeď až do maximální výšky přes celý okraj jeho resky. Sice tím neporušil pravidla, protože nikde není napsáno, že si v resce nemůžete tohle udělat, ale napadne to jen retarda.
Tohle se mi totiž nezdá úplně vpohodě. S dírou se dá dělat spoustu věcí, to OK, ale se zdí??? Absolutně nic.
Zde jsou screeny:
Děkuji za případnou likvidaci zdi nebo reroll celé resky.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
Mě nejde přímo o tu díru, ale o tu zeď která funguje jako barikáda.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
Neřeším blbosti, jen mě udivuje jak můžou takhle ničit přírodu jen tak, hlavně tou nechutnou zdí.
IGN: PolakJack
Možno to prerobí, tiež, keď niekto najprv stavá barák tak tam sú holé steny (bez okien prekvapivo) a nechodíš na mestský úrad ich nahlasovať nech to okamžite zmažú lebo to je nechutné a tebe sa to nepáči. Mať tvoju logiku a problémy. Nabudúce nahlasuj stromy preto, že majú malý kmeň. Uzatváram.
E-mail: polakjack@minicraft.cz