quiting :c bye • Minicraft.cz

nacreous
Hráč

2 postů
7 reputace

IGN: nacreous
Od nacreous » přes 6 let

Tímhle bych se chtěl rozloučit s PvPčkem, jelikož hráči jsou čím dál větší trash a víc blatant.
Do včerejšího dne jsem toto nechtěl opustit, nevím čím to bylo, jestli to byl pocit, že jsem rapoval lidi, nebo protože jsem díky tomu poznal mnoho skvělých lidí.
Ať už to bylo cokoliv, tak je to pryč a mě u toho už nic nedrží. Abych to upřesnil, nepřestávám hrát Minecraft, ale přestávám hrát aktivně pvp a brát ho vážně.

Chtěl bych poděkovat lidem, kterých si vážím nejvíce, pak lidem který mám rád, no a nakonec napsat něco lidem, který nemám uplně v lásce. :)

Nejprve začnu lidma, kterých si vážím nejvíce.

@S0ulOfCinder_ - Bráško, tobě patří obrovský dík, za to co jsi pro mě udělal. Nebýt tebe, tak nevím kde jsem teď. Věřím, že nastane den, kde se rapidně zlepšíš a konečně budeš moct říct každýmu, že jsi mě rapnul na pottkách a budeš lepší jak já. :)
Ještě jednou díky za to, že tě mám. Ty naše hovory jsou prostě topovka. Samozřejmě zahrajeme zase hns a budeš na mě flexit, že si dal 283 LJ. Ale to by si nebyl ty, že? :D #CyaInLobby > ALL

@unlqved - Ty jsi moje štěstí. Od chvíle kdy jsme si začli psát, jak už na discordu, nebo na ig, jsem věděl, že mám oči jenom pro tebe. Byla chvíle kdy jsme se ignorovali, ale i přesto co máme mezi sebou jsme spolu a za to jsem nehorázně moc rád. <3
Taky máš na to být lepší, než já. Taky o tom vypovídá to, že mi dáváš na 1v1 komba a já chytám nervy. :D lysm babe

Teď lidi, který mám rád :)

@quenn - S tebou jsem to měl zezačátku dost těžký, jelikož ještě když jsem hrál za Webu a neměl jsem tam zaregistovanej svůj učet, tak si mě pořád targetoval, protože jsem byl lehkej cíl :D Pak se karta obrátila a já začal targetovat tebe
taky jsme se dost hádali, ale většinou to bylo jenom kvůli tomu, že jsem se ti smál. Ale i přesto všechno, koukej kde jsme teď. Jsme kamarádi a za to jsem rád. :) #CyaInLobby > ALL

@hur666vajs - Ty se občas chováš jako totální primitiv, ale i tak je s tebou občas sranda a zasmějem se. :D #CyaInLobby > ALL

@spej666blos - Ty moc nevynikáš v pvpčku, ale i tak jsi celkem funny týpek. Ale kdyby si chtěl a dal tomu trošku času, tak by si to pvp možná i ovládal :D #CyaInLobby > ALL

@blushhi - My dva se moc neznáme, ale když se dáme do řeči, tak je s tebou sranda. Obrovská škoda je, že ti blbne discord a nemůžeš volat, ale na tsko s tebou nejdu. :D Taky by si mohla jen tak sama od sebe napsat. :)

@Legenda02 - S tebou jsem se bavil nejvíc, když jsem začínal na kitpvp, v tu dobu jsi byl ještě hloupej moderátor, co nevěděl ani ssovat, nebo co to znamená :D Nic méne mám s tebou taky něco nasmáto na teamspeaku a ty exposy na Adama, joj :D No pak tě povýšili a přestal si chodit na kitpvp a nějak jsi se odřízl od toho všeho. Ale abych pravdu řekl, tak mi to i chybí :)

No a teď lidi, který nemám v lásce.

@Otoko24 - Wanna be legit, ale ten tvůj misplace je až moc okatej šéfe. Škoda je to, že ti to každej žere, že si legit, ale hráči co něco umí a nejsou uplně blbí, ví kde je pravda. :)

@Reqis - Tebe doslova nenávidím. Myslel jsem si, že máš mozek a že jsi v pohodě. Pravda se ukázala, nemáš a chováš se jak totální ubožák.

@panic_exe - Noo, tebe jsem měl rád. Než jsem zjistil co jsi za člověka, který každýmu jen lže a dělá ze sebe famous. Ale nikdo z famous cz/sk/eu tě nezná a ta tvoje RU scéna co si vytáhl :D Promiň, ale to je k smíchu.

@Megamagnus2007 - Ty jsi primitivní 13ti letý dítě. Snažíš se být vtipnej, ale jakmile ti někdo něco napíše, tak ti začnou docházet slova a plácáš akorát kraviny. Prober se

Jestli jsem na někoho zapomněl a bavím se s ním, tak se omlouvám. :)
i tak všem GL irl i v tom herním světě. :)

cya PvP

unlqved
Hráč

1 postů
2 reputace

IGN: unlqved
Od unlqved » přes 6 let
<3

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

No zabudol si na mňa, halooo

nacreous
Hráč

2 postů
7 reputace

IGN: nacreous
Od nacreous » přes 6 let
Legenda02 said:

No zabudol si na mňa, halooo

Omlouvám se, napraveno :D

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Hahahaha díky :D veľa šťastia prajem ;) dúfam sa ešte niekedy posmejeme:D Vieš, teraz sa smejem s inými.. :/ však @Night

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 6 let

Zdar bráško, mne nepatrí až také veľké ďakujem ako tebe. Pomohol si mi s mnohými závažnými vecami, na ktoré som bol odkázaný sám, no nikdy si sa na mňa nevykašlal a toho si cením. Si skvelý človek, s dobrým srdcom. Volať neprestávame nikdy, proste kopec srandy v hovorch. Nikdy nenastane deň, kedy sa rapídne zlepším a to z dôvodu takého, že netrénujem pvp nikdy, iba hrám na servery kitpvp a občas skypvp, len aby som zabil nudu alebo s niekým koho mám rád, zahral. Istá vec je tá, že v pvp budeš neskutočne chýbať, hlavne keď mi nebude mať kto pomôcť, no budem si musieť poradiť sám. A taktiež nebudem môcť na tebe cvičiť, no si budem musieť nájsť novú obeť. To je asi všetko, len chcem ešte povedať, že si G0D pre mňa a mám ťa moc rád. ˇ^ˇ

Hey G

x1nL0ve_
Sponzor

59 postů
61 reputace

IGN: x1nL0ve_
Od x1nL0ve_ » přes 6 let

bye pvp xD

Every interaction you have is an opportunity to have a positive impact on others, so make it count. 

Megamagnuss
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: KurennaiYuhi
Od Megamagnuss » přes 5 let

Všeci brečíme LoL

_BottleKid_
Hráč

4 postů
4 reputace

IGN: _BottleKid_
Od _BottleKid_ » přes 5 let

Tak pá :( Sice jsem tě nikdy neviděl, ale věřím a vto i řádně doufám, že se ti bude dařit v IRL. :)

-BottleKid