IGN: x1nL0ve_
Zdravím,
včera v 18h 42 minut jsem na byl zabanový adminem PolakJack z důvodu: „Cheaty + lhani vedeni serveru ohledne vynaseni veci z AT.“ na 5 měsíců.
Nevím, proč jsem dostal tento ban. Jsem legit jako ostatní hráči, kteří nemají ban. Umím butterfly click, což není žádná softwarová ani hardwarová modifikace, tudíž mám ban neprávem. Několikrát mě již AT nazýval HACKEREM. Nemají k tomu žádné právo, jelikož nemají důvěryhodný důkaz, který by ukázal, že jsem opravdu na serveru cheatoval, či používal nepovolené modifikace.
Dále, nevím jak mohu vynášet věci z AT, když k nim již nějakou dobu nemám přístup. Zde v tomto příspěvku požaduji vyjádření @saffers @TomasC @PolakJack a požaduji unban, jelikož ban je neprávem a máte nedostatečné důkazy pro udělení banu.
Every interaction you have is an opportunity to have a positive impact on others, so make it count.
@Legenda02 ne, chci pravdu, takto to fakt nenechám
Every interaction you have is an opportunity to have a positive impact on others, so make it count.
IGN: Niqht_Dark_Ghost
@Niqht_Dark_Ghost od koho?