Mapy na parkour Od A do H • Minicraft.cz

DominikCZ_19
Hráč

681 postů
124 reputace

IGN: DominikCZ_19
Od DominikCZ_19 » přes 6 let

Ahoj, postavil jsem mapy na parkour, co jsou postavené na Build Creativu. S Ačkem mi sice pomohla Copanek, ale zbytek jsem musel dodělat sám, protože musela odejít. Jsou to takové malé mapy, co mi daly hodně práce. Tady máte screenshoty. Zlatým blockem jsem označil, kde se budou spawnovat hráči. Až dáte ty mapy na Parkour, tak chci, aby ty písmena, co jsem tam napsal, aby byly pryč. To je hodně těch map. Mapy jsem označil písmem ve vzduchu, které jsem postavil pomocí zelené vlny.

ID Parcely          62;132

Odeslaný screenshot obrázek

@saffers @RandomJmeno

RVGL (Re-Volt)

Můj profil                  Najít hráče                 YouTube

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

*SMAZÁNO*

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let
Myslím si, že by si sa @adameks1 mal vyjadrovať len k tomu, čo sa ťa na tomto fóre bytostne týka. Napríklad tieto mapy idú úplne mimo teba a tiež je úplne v poriadku,že označil saffa alebo RJ.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let
PolakJack said: Myslím si, že by si sa @adameks1 mal vyjadrovať len k tomu, čo sa ťa na tomto fóre bytostne týka. Napríklad tieto mapy idú úplne mimo teba a tiež je úplne v poriadku,že označil saffa alebo RJ.
PolakJack said: Myslím si, že by si sa @adameks1 mal vyjadrovať len k tomu, čo sa ťa na tomto fóre bytostne týka. Napríklad tieto mapy idú úplne mimo teba a tiež je úplne v poriadku,že označil saffa alebo RJ.

@PolakJack ... Já vím, že saff má hodně práce tak aby s tím zase "nespamoval" forko. Jinak je mi to jedno.. 

ikdyž safferse označit může ten je na forku docela často, ale RJ tak 1x za týden. (možná 2-3x)

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

To stále ale neznamená, že ho nemôžeš označiť, aby o tom daní ľudia vedeli. Zamykám, keď sa tie mapy pridajú tak budete o tom informovaní.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Zdravím,

DominikCZ_Zero 
Pridal som 6 tých malých parkour máp. Volajú sa miniparkour1, miniparkour2 atď..

Ďakujem