Leaving • Minicraft.cz

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 6 let

Zdravim,

Vela ludi si uz vsimlo ze kitpvp absolutne nehram a len sa tam zastavim pre 6 kills za mesiac, ide o to ze ma to absolutne nebavi. Raz za cas sa na vas pozrem. Keby dakdo chcel kontakt ci daco take tak mozu ist PM

Vypisal som nazory na ludi co so mnou prezivali retardaciu + vela ludom sa po tomto ulavi a hlavne par ludom z at a aspon so mnou nebudu starosti ci mam cheaty alebo nie :p

Zacneme od ludi co si najviac cenim (Nie je to ziaden leaderboard)

Vajco - si hrozne chillovy typek s ktorym sa da pokecat, sice sa dlho nepozname, ale berem ta ako brata cez internet, dakujem za vsetko snad sa ti zadari gl irl <3

Laura - no my mame hrozne uzasne tie zazitky ty vies presne ake :dd pokecame urcite aj zavolame gl irl

Legenda - ty si moj ochranca ktory sa ma zastaval pri mojich banov za cheating a hrozne mi pomohol. Sice sme sa 2x hadali ale bola to jednorazovka a urcite pokecame zavolame

Spamy - teba poznam hrozne dlho cca 2 roky a hrozne je s tebou sranda to co sme robili na mojom plote na crea v zivote nezabudnem.

Reach - ah my sme sa kedysi hrozne hadali ale po tom jak som ti dal proof ze som legit si uznal, ze legit som si hrozne chillovy typek urcite pokecame zavolame

Jarca - nooooo tebe som dlzny za to co si odhalila ved ty vies co :ddd urcite pokecame zavolame prosimpekne gl irl

Meth / Reqis - sice sa teraz uz nebavime no ked som este hral za lxgenda tak sme sa bavili asi najviac aj teraz sa da pokecat ale ked uz si mod tak moc intenzivne nn gl irl

Paul - teba poznam este od aqy si jeden z najviac chillovych typkov gl irl

Fobia_Kid / najtlajff - bep>all co viac dodat ily gl irl

soetic - jaj marko moj pekny dedko bylinozravec bep>all co ti viac poviem

Keksik - ty si taka uzasna laska co do chatu nepise ale urcite spcy>all

Conf - spcy>all si tiez taka uzasna lasocka ktoru velmi seci lubime siii koky dame call niekedy jj

Ghost - yy ty si presvedcil saffa aby boli back kity na kitpvp a som ti vdacny :ddd lebo tie kity vtedy boli hrozne trash

blushhi - yy the bridge si velmi pamatam urcite dame call a pod si pisattttt

E4gle / S0ulOfCinder_ - sice sme mali kauzu ale potom sme si to vysvetlili, poznam ta uz od eagla a boli to skvele casy

Spolcy - yo ma nigga laska moja

ImDaisy - ily pod insta okk

Vsetkym zo supremacy chcem podakovat <3 velmi moc vas lubim a vazim si vas

(Pokial som niekoho nevypisal tak si starosti nerobte a mozte pod toto alebo na dis poprosit o nazor :p)

Teraz prejde k tym clowns a memes :)

Sanchez - ty si neskutocny meme trepes jak cheatujem pritom mas ac a odmietas ss dostal si 36/38 souped a odvtedy si na server nevkrocil

YakYaNeysess - no ty si bol v spcy ale dost toho lutujem ze som sa s tebou bavil a dal tebe fame velmi toho lutujem

Polak - s tebou sa nenavidim odkedy si v at tie tvoje komentare co trepes to je vrchol.. nemam ta rad ale cez to gl irl

Ohniway - jezis marja ty si neskutocny .. hadajte proste meles shits vsetkym sa vtieras do riti a nemam ta rad a nikdy nebudem :)

rexon - ah si neskutocne toxic a to co predvadzas to je nieco neskutocne.. najprv sa vtieras a potom ked ti poviem ci nejdeme zahrat si okamzite toxic

Otoko - ty co si mi dal ban - hackusatoval ma :) Combotage ocakavaj a na forum ho dam ako ty mna ked si reachoval na 4 blocks s bypassom :)

Tadeso - ty co som ta dal nohit nechapem co v topke robis a potom si toxic a vraj cheatujem ah

FragGirls - sklamal si ma a to co si spravil nikdy nezabudnem :) Ale aspon si natocil fight

Dalej tu ine mena sklonovat nebudem kazde meme z tohoto servera vie moj nazor na nich :)

Urcite prajem vsetkym gl irl aj tym ktorych nemam rad :) Niekedy sa pridem pozret ako sa vam dari :) Prajem vam vsetko dobre do zivota ly all <3

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Veľa šťastia do budúcna.

ohnana
Hráč

4 postů
2 reputace

IGN: NeedMoreReach
Od ohnana » přes 6 let

Tobě taky gl irl bráško =)

majlop_cz
Sponzor

75 postů
18 reputace

IGN: majlop_cz
Od majlop_cz » přes 6 let

Hodně štěstí do budoucna snat se ti zaštestí.

Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc 

soetic
Sponzor

15 postů
26 reputace

IGN: soetic
Od soetic » přes 6 let

vnucik moj mily, maj sa pekne v zivote, ostan dementom (po dedovi samozrejme), a stale mame na ig tu skupinu, tak tam pis obcas daco ty slepica

Otoko
Sponzor

63 postů
100 reputace

IGN: Otoko24
Od Otoko » přes 6 let

LMAO

MINIMALIST

Sarahasyy
Hráč

1 postů
0 reputace