IGN: panic_exe
Zdravim vas vsetkych lasky moje zlate,
Dneska som dostal ban od Otoka24 za cheating na OCMC coz ti teda musim zablahozelat ako sa da cheatovat na ocmc :Pkludne si zajdem aj na cosmic, blc a nemam problem ist na ss a kludne mi aj rozoberte CPU a sprostosti, takze nemam problem na to aby ste mi prehladali pc :pp najdete mi max netlimiter co mi robo povolil but yeah, still good. Otoko prehraval a zacal si vylievat svoju fantaziu do admin chatu kde si ulavil ako prehrava a ako ,,cheatujem" pritom viacmenej polovica servera vie ze necheatujem, nemam problem ist na ss, nemam problem s nicim a taktiez pomaham at LOL mam natocene niekolko videi ako napriklad Spcy vs Sanchez, Vakyy the meme a podobne :p. Ked ste taky bystry tak mi rovno povedzte ake mam cheaty kedze vzdy je moj prvy hit 3block a potom sa 8blockuje do verzide strafu apodob. Ked WDAPujem a Stapujem tak tam sa to tiez prejavuje :p kedze ti ktory maju vypnute dynamic fov tak vidia ze necheatujem, mozno z jeho pohladu kde sa im znizuje FOV kazdym hitom,. Specializujem sa na stringy, mam niekolko string removerov a podobne LOL. To ze si niaky noname Otoko zmysli ze mam cheaty uz nie je moj problem, a vzdy ked so mnou @Legenda02 hral tak nevidel ziadne cheaty to iste aj par ludi ako soetic, ITakeVirtualHug_, Robino, ragnar, Weba a vlastne cely moj clan Supremacy :p. Taktiez aj polovina serveru a niaky nonames co ma reportuju su mi u prdele a kludne si ma pozerajte ako TPVP ked bol random a nikto ho nepoznal, YakYaNeysesss so mnou mal 1v1 inde nez tu a tam tiez povedal ze som insane af. Keby bol cb tak hrajem na cb bez problemu, kde nesiel ziaden bypass a taktiez je zaujimave ze ma od vianoc anticheat ani raz nevyhodil.. Hmm cim to asi bude :thinking:. Vacsinu banou mam za Teaming a z toho asi 3 nepravom but k, v minulosti nemam ziaden ban za cheating a mal som tu asi 3x ss od zaja este v 2015 I thought. Pvp hrajem takzniak 6-7 rokov a pamatam si potky ako bread a pvpcku sa venujem dost dlho :p Taktiez chcem vidiet tie vase slavne videa aj z mojho povu
dakujem za pochopenie :p