IGN: Mazzuleth
Než to po mně budete číst, tak se omlouvám za nějaké chybky. Měl jsem toho trošku více a už teď se mi motají písmenka.
Musím říct, že rok 2018 byl teda velmi plný… plný všech možných zážitků a neshod.
Byl to rok plný "tvrdé práce" a entuziasmu, ale také rok plný příležitostí.
Je to vlastně můj 2. rok v AT (To oapkované odcházení z pozice nepočítejte, děkuji) a celkem jsem si ho i užil. V roce 2018 jsem si myslel, že odejdu natvrdo. Ano, odešel jsem, ale bylo tu pár faktorů, co mě tahalo zpět. @Niqht_Rider, @legenda02, @alleci, @TomasC a @ForeverNobody (Práce dokončená puso :* ). Doufám, že neodejdete dříve než já. Ohledně mého odcházení, budu se teď držet na uzdě. Sám neodejdu, ale nebudu mít tolik času v tomhle novém roce.
I přes opakované problémy, jak v mém osobním životě, tak i tady v AT jsem si to s váma užil. Děkuji moc za rok 2018! :)
Budu rád za zprávy od FC komunity jako:
Hodně štěstí do roku 2019.
Hlavu vzhůru - K nebesům...
Moralizujeme společnost
IGN: ImB0T
Broo, krásny nový rok a díky za všetko, si šéf <3
Hlavne sa ti chcem poďakovať za všetky rady ktoré si mi dával, ako si mi pomáhal keď som bol ešte začiatočnik. Dosť veľa času si mi musel venovať. Tak isto pri tom vyhadzove si o mna dosť orodoval. Dosť si vážim že môžem mať takého kamaráta ako si ty.
ĎAKUJEM @DepressedPro
IGN: tophx_
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz
IGN: ImB0T
IGN: EUriNIITOO
:DDDDD
„Ber od života, čo ti dal, radosť, bolesť, lásku, však život je len karneval, v ňom stokrát meníš masku.“
&nb
IGN: adameks1
Legenda02 said:adameks1 said:@Night co máš proti FN? :/
Je to žebrák.
@Legenda02 a co ti tak strašného udělal?
Náhodou.. dost hezky mi vše vysvětlil..
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
IGN: tophx_
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz