IGN: panic_exe
Zdravim,
KitPvP je dost hrana minihra coz vsetci vieme a vela ludi tam rado hra, ale je tu jeden problem, hrac co si chce zahrat kitpvp ma kit, ktory ma full iron jeden dia mec sharpness 1 a kit Boss ma Sharpness 3, Protection 2-3 a luk Power 2 a niake tie elixiry. To iste plati pre GoldenPower, Legend a DiamondPower. Tieto kity su proste az moc op a pre normalnych hracov, co sa nechystaju investovat realne peniaze do hry, je toto zle, preto mam navrh aby sa kitpvp zmenilo na to, aby si tu boli vsetci rovni. Tymto myslim napriklad plugin - KitBattle - https://dev.bukkit.org/projects/kitbattle alebo https://www.spigotmc.org/resources/kitbattle-advanced.2872/. V tomto kitpvp aka kitbattle, su kity vyrovnane, da sa tam aj pridat vlastne kity a podobne, alebo vy by ste mohli nieco naprogramovat, pokial by vam tieto pluginy nevyhovali. Pokial by sa vam tento navrh pacil tak by bolo aj fajn pridat niake ranky a zmenit mapu. Tato mapa je extremne zla na pvp, je sice pekne, ze sa vam paci, ale neda sa na nej skoro vobec bojovat, vsetko kazi lad, vela dekoracii, ktore zabranuju movementu, velky strom v jednej casti, okraje mapy atd. Mapa na kitpvp by mala byt z 70 % rovna aby sa dalo dobre bojovat, lad tiez nie je dobra varianta a vela vyvysenin
VYTVORIL SOM STRAWPOLL A MOZETE HLASOVAT KEDZE ZIJEME V DEMOKRACII https://www.strawpoll.me/17126368/r
IGN: adameks1
@panic_exe o WIPu to před chvilkou padla řeč, takže "3-4 roky žádný nebude" - pokud si pamatuju správně.
ale jinak je to takový 50/50 ale blíž se přikláním k zůstání K.PVP
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
IGN: PolakJack
Ahoj,
v prvej veci ťa chcem upozorniť na doublepost. Dá sa použiť tlačidlo upraviť u pôvodného príspevku. Ohľadom wipu resp. úplnemu prerobeniu kitov tak s tým súhlasím. Každý deň vidím ako sa hráči sťažujú, zvyčajne noví hráči na "op" kity, ktoré s defaultným kitom nemajú šancu poraziť. S pridaním rankov tiež súhlasím, môže to byť možnosť ako si zarobiť po dosiahnutí daného ranku, napr pri každom rankupe +500 coinov (a potom by sa to zvyšovalo) a bola by to konečne zmena. Z KB je možno dobrý nápad si vziať inšpiráciu (ranky alebo kity) ale úplne by som ho sem nepridával. Viac ľudí mi povedalo, že kb je skoro na každom serveri, čo má kpvp a je to pravda, príde mi to pomerne ohrané, preto tu, na kitpvp, je stále tento plugin.
Po tejto zimnej mape sa bude pravdepodobne nahrávať stará mapa (tá istá ale bez snehu a ľadu) a je možné, že bude upravená.
E-mail: polakjack@minicraft.cz
PolakJack said:Ahoj,
v prvej veci ťa chcem upozorniť na doublepost. Dá sa použiť tlačidlo upraviť u pôvodného príspevku. Ohľadom wipu resp. úplnemu prerobeniu kitov tak s tým súhlasím. Každý deň vidím ako sa hráči sťažujú, zvyčajne noví hráči na "op" kity, ktoré s defaultným kitom nemajú šancu poraziť. S pridaním rankov tiež súhlasím, môže to byť možnosť ako si zarobiť po dosiahnutí daného ranku, napr pri každom rankupe +500 coinov (a potom by sa to zvyšovalo) a bola by to konečne zmena. Z KB je možno dobrý nápad si vziať inšpiráciu (ranky alebo kity) ale úplne by som ho sem nepridával. Viac ľudí mi povedalo, že kb je skoro na každom serveri, čo má kpvp a je to pravda, príde mi to pomerne ohrané, preto tu, na kitpvp, je stále tento plugin.
Po tejto zimnej mape sa bude pravdepodobne nahrávať stará mapa (tá istá ale bez snehu a ľadu) a je možné, že bude upravená.
S tym doublepostom sa ospravedlnujem. KitBattle sa da lahko upravit, v config.yml sa da lahko aj prefixy upravit dokonca aj nazvy kitov, predmety v nom, takze by sa minicraft mohlo lisit aj o 80 % viac ako niake iny servery.
adameks1 said:@panic_exe o WIPu to před chvilkou padla řeč, takže "3-4 roky žádný nebude" - pokud si pamatuju správně.
A zober si to aj zo stranky hraca, ktory tu nikdy nehral, ako by si sa citil keby si hral proti GoldenPower, Boss a i.
IGN: soetic
rovnako ako pisal Polak, netreba sem pridat cely plugin, ale stacilo by z neho nieco ,,ukradnut".. ranky a odmeny za rank-upovanie by mohla byt zabava a nova moznost zarobku, rovnako by to bola dobra motivacia pre hracov, kedze su tu dropper / parkour, ktore vynasaju viac, a takto by tato kitova verzia pvpcka mohla v ociach hracov vzbudit motivaciu hrat to pvpcko.. terajsie kity mi pridu na sposob ,,kvantita = kvalita" len trosku opacne.. je ich vela, az zbytocne vela, par dobrych kitov sa najde, ale stale su to strasne silne kity oproti comu nema novacik sancu zvitazit, ak nema uz ,,par" coinov zarobenych na kupu golden poweru apod... je to nieco ako ,,ak chces hrat, tak zaplat", kedze bez silneho kitu si malokedy zahras.. radsej menej dobrych kitov ako vela zlych, amen.
- obcas inteligentny soetic
soetic said:rovnako ako pisal Polak, netreba sem pridat cely plugin, ale stacilo by z neho nieco ,,ukradnut".. ranky a odmeny za rank-upovanie by mohla byt zabava a nova moznost zarobku, rovnako by to bola dobra motivacia pre hracov, kedze su tu dropper / parkour, ktore vynasaju viac, a takto by tato kitova verzia pvpcka mohla v ociach hracov vzbudit motivaciu hrat to pvpcko.. terajsie kity mi pridu na sposob ,,kvantita = kvalita" len trosku opacne.. je ich vela, az zbytocne vela, par dobrych kitov sa najde, ale stale su to strasne silne kity oproti comu nema novacik sancu zvitazit, ak nema uz ,,par" coinov zarobenych na kupu golden poweru apod... je to nieco ako ,,ak chces hrat, tak zaplat", kedze bez silneho kitu si malokedy zahras.. radsej menej dobrych kitov ako vela zlych, amen.
- obcas inteligentny soetic
Podla mna tie kity by sa hlavne mali ,,ukradnut" z toho pluginu
IGN: adameks1
panic_exe said:adameks1 said:@panic_exe o WIPu to před chvilkou padla řeč, takže "3-4 roky žádný nebude" - pokud si pamatuju správně.
A zober si to aj zo stranky hraca, ktory tu nikdy nehral, ako by si sa citil keby si hral proti GoldenPower, Boss a i.
buď bych zahlasoval, nebo si koupil coiny, a nebo šel skákat parkour / dropper
Prostě bych si poradil.
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
IGN: soetic
adameks1 said:panic_exe said:adameks1 said:@panic_exe o WIPu to před chvilkou padla řeč, takže "3-4 roky žádný nebude" - pokud si pamatuju správně.
buď bych zahlasoval, nebo si koupil coiny, a nebo šel skákat parkour / dropper
Prostě bych si poradil.
tu sa ukazuje to co som vravel.. ,,ak chces hrat, tak zaplat", ty tie coiny mozno ziskas cez ine minihry, ale stale si ten kit musis kupit, aby si mal sancu.