IGN: Farlo98
Legenda02 said:Zdravím, Farlo, čo som si všimol, ty si ten "vyvolávač" hádok.
Kamoško ty nehráš na skyblocku tak načo sem pišeš? Prideš raz a udeliš iba mne mute a to preto bo ti hrač nakazal :) sam nič nenarobiš tak nepiš prosim ta =] teba poznam ešte ako hrača staval som ti veci a sam si vyvolaval hadky.Ktomu "mistr140" neustale uraža aj pred tvojma očama uražal a nič si tym nenarobil pride mi to tak ako by si prinom držal
IGN: ImB0T
Zdravím, Tak Farlo, ja som neutrálny, no keď som jeden deň sledoval na skyblocku chat, videl som že ty si ten, kto vyvoláva hádky. Ty sa staráš do hráča mistr140 a nedáš mu pokoj. Mute som ti udelil z dôvodu Vulgarity pokial si dobre pametám, tvrdíš že mi to on nakázal a ty si žiadnu vulgaritu nenapísal? Tak sa sťažuj vedeniu AT. Ja si to v logu nájdem a obhajím sa. Mistr mal pokial si dobre pametám tiež mute alebo warn.
IGN: ImB0T
Zdravím, pozri, máme report systém. Hráč dal report na teba, že si napísal nadávku. Prišiel som, pozrel som do logu. Videl som tam od teba nadávku tak som ti udelil mute. Týmto pre mňa táto téma končí, zamykám ju. Pokial si myslíš že som ťa potrestal bezdôvodne, napíš si sťažnosť vedeniu AT.
Pekný zvyšok dňa