Takle to vypadá na skyblocku • Minicraft.cz

mistr140
Sponzor++

132 postů
40 reputace

IGN: mistr140
Od mistr140 » přes 6 let

Vyjadřovat se k tomu nemusím @ProNoobCZ

https://imgur.com/a/WIHMYpQ

Email

Farlo98
Sponzor

83 postů
16 reputace

IGN: Farlo98
Od Farlo98 » přes 6 let

Už plačes ? :/ nestači,že ta nemaj radi na skyblocku ? 

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Zdravím, Farlo, čo som si všimol, ty si ten "vyvolávač" hádok.

mistr140
Sponzor++

132 postů
40 reputace

IGN: mistr140
Od mistr140 » přes 6 let

Přesně

Email

Farlo98
Sponzor

83 postů
16 reputace

Od Farlo98 » přes 6 let
Legenda02 said:

Zdravím, Farlo, čo som si všimol, ty si ten "vyvolávač" hádok.

Kamoško ty nehráš na skyblocku tak načo sem pišeš? Prideš raz a udeliš iba mne mute a to preto bo ti hrač nakazal :) sam nič nenarobiš tak nepiš prosim ta =] teba poznam ešte ako hrača staval som ti veci a sam si vyvolaval hadky.Ktomu "mistr140" neustale uraža aj pred tvojma očama uražal a nič si tym nenarobil pride mi to tak ako by si prinom držal 

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 6 let

Zdravím, Tak Farlo, ja som neutrálny, no keď som jeden deň sledoval na skyblocku chat, videl som že ty si ten, kto vyvoláva hádky. Ty sa staráš do hráča mistr140 a nedáš mu pokoj. Mute som ti udelil z dôvodu Vulgarity pokial si dobre pametám, tvrdíš že mi to on nakázal a ty si žiadnu vulgaritu nenapísal? Tak sa sťažuj vedeniu AT. Ja si to v logu nájdem a obhajím sa. Mistr mal pokial si dobre pametám tiež mute alebo warn. 

Farlo98
Sponzor

83 postů
16 reputace

Od Farlo98 » přes 6 let

Nevyvolaval som hadky iba som sa branil :) a to,že ty si prišiel až potom ked ja napisal nadavku zato nemožem a žadal som ta aby si pozrel do logu 

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 6 let

Zdravím, pozri, máme report systém. Hráč dal report na teba, že si napísal nadávku. Prišiel som, pozrel som do logu. Videl som tam od teba nadávku tak som ti udelil mute. Týmto pre mňa táto téma končí, zamykám ju. Pokial si myslíš že som ťa potrestal bezdôvodne, napíš si sťažnosť vedeniu AT.

Pekný zvyšok dňa