IGN: x1nL0ve_
Zdravím,
dnes jsem se koukal na web, jaké jsou podmínky pro rank YouTuber. Zjistil jsem, že na minicraftu se rozlišuje: "Stálá pozice YouTuber" a "Dočasná pozice YouTuber"
Viděl jsem, že pro stálou pozici, je potřeba 5000+ subs. Tak mě napadlo, že YouTubeři, kteří mají stálou pozici by měli prefix sytě červeně(&4) a nestálí YouTubeři světle červenou(&c)
Já vím, tento nápad se Vám může zdát zbytečný, ale hráči by na první pohled věděli, zda-li tento YouTuber má více jak 5000 subs a nemuseli by se ptát.
Většina hráčů se ptá YouTuberů na počet subs. Tím, že by byl zbarvený prefix a hráči by na první pohled viděli výši subs, nemuseli by se ptát YouTuberů. Pro YouTubery by to bylo také určitě příjemné.
S pozdravem,
rafaelnadal
Every interaction you have is an opportunity to have a positive impact on others, so make it count.
IGN: x1nL0ve_
Také jsem viděl, že někteří YouTubeři mají sytý prefix(4) a někteří světlý(c), to je sice hezké, ale nemá to žádný systém( teda myslím).
Takhle by to bylo pohodlnější pro YouTubery a určitě by to pomohlo MiniCraftu si udržet YouTubery a ti hráči, kteří nečtou pravidla by si na to také určitě zvykli.
Každopádně bych ještě chtěl vědět názor ostatních lidí z A-Teamu a hlavně saffa
S pozdravem,
rafaelnadal
Every interaction you have is an opportunity to have a positive impact on others, so make it count.
IGN: Hersicek
Ahoj
Rád bych byl na tomhle serveru YouTuber,ale mám jen 155 odběratelů :( .Můj kanál je Hersíček odkaz je https://www.youtube.com/channel/UCUCww01FE0s5b-qHpL-phxA
,ale kdybych byl na tomhle serveru YouTuber byl bych strašně moc rád.