YouTuber • Minicraft.cz

x1nL0ve_
Sponzor

59 postů
61 reputace

IGN: x1nL0ve_
Od x1nL0ve_ » přes 6 let

Zdravím,

dnes jsem se koukal na web, jaké jsou podmínky pro rank YouTuber. Zjistil jsem, že na minicraftu se rozlišuje: "Stálá pozice YouTuber" a "Dočasná pozice YouTuber"

Viděl jsem, že pro stálou pozici, je potřeba 5000+ subs. Tak mě napadlo, že YouTubeři, kteří mají stálou pozici by měli prefix sytě červeně(&4) a nestálí YouTubeři světle červenou(&c)

Já vím, tento nápad se Vám může zdát zbytečný, ale hráči by na první pohled věděli, zda-li tento YouTuber má více jak 5000 subs a nemuseli by se ptát.

Většina hráčů se ptá YouTuberů na počet subs. Tím, že by byl zbarvený prefix a hráči by na první pohled viděli výši subs, nemuseli by se ptát YouTuberů. Pro YouTubery by to bylo také určitě příjemné.

S pozdravem,

rafaelnadal

Every interaction you have is an opportunity to have a positive impact on others, so make it count. 

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Zdravím
Úprimne som ani nevedel že sa to rozlišuje, no myslím, žeby to nebol zlý napád, nejak ich rozlíšiť. Uvidíš ako sa ku tomu vyjadrí vedenie resp. niektorí členovia AT.

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 6 let

Zdravím, nápad vypadá dobře, ale stejně více jak polovina hráčů si nečte pravidla, podmínky apod.. Takže se budou pořád ptát na subs, od kolika subs je YT atd..

Moralizujeme společnost

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let
Ono to už takto rozlíšené je. Videl som pár hráčov s prefixom YTB (4) a (c). Podľa čoho sa to ale rozlišuje ti neviem povedať.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

x1nL0ve_
Sponzor

59 postů
61 reputace

IGN: x1nL0ve_
Od x1nL0ve_ » přes 6 let

Také jsem viděl, že někteří YouTubeři mají sytý prefix(4) a někteří světlý(c), to je sice hezké, ale nemá to žádný systém( teda myslím).

Takhle by to bylo pohodlnější pro YouTubery a určitě by to pomohlo MiniCraftu si udržet YouTubery a ti hráči, kteří nečtou pravidla by si na to také určitě zvykli.

Každopádně bych ještě chtěl vědět názor ostatních lidí z A-Teamu a hlavně saffa

S pozdravem,

rafaelnadal

Every interaction you have is an opportunity to have a positive impact on others, so make it count. 

Hersicek
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: Hersicek
Od Hersicek » přes 4 let

Ahoj

Rád bych byl na tomhle serveru YouTuber,ale mám jen 155 odběratelů :( .Můj kanál je Hersíček odkaz je    https://www.youtube.com/channel/UCUCww01FE0s5b-qHpL-phxA

,ale kdybych byl na tomhle serveru YouTuber byl bych strašně moc rád.