Ako znížit počet hackerov • Minicraft.cz

_GetOut
Hráč

6 postů
4 reputace

IGN: _GetOut
Od _GetOut » přes 6 let

Zdravím, premýšlal som, ako znížit počet hackerov na mini. Vzhladom k tomu, že AdminTeam má aj inú prácu než neustále strážit hackerov, tak by mohol byt hráč, ktorý má práva na bany, no má normálny prefix. Niečo ako živý AntiCheat. :D  Je jasné, že hráči sú aktivnejší, pretože v At sú väčšinou starší, ktorý majú menej času a aj ked prídu na server, tak musia strážit aj niečo iné, než len cheaterov. Snad ste ma pochopili, a vysvetlil som to dúfam dost jasne. :D 

Prajem príjemný zbytok dňa.

S pozdravom,

_GetOut

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Zdravím, pochopil som a príde mi to ako dosť veľká blbosť, no nech sa vyjadria ďalší členovia.
Pekný večer

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 6 let

Zdravím, jak psal Legenda, příjde mi to jako blbost. Chápu, že to není lehké hrát s cheaterama, protože AT má školu, ale to nepůjde nijak změnit. Bylo by dobré, kdyby je někdo natáčel a nahlašoval třeba na forum nebo můj mail: activeangel@minicraft.cz - Dívám se tam každou hodinu ( Dokonce i spím, tak mi to nemusíte posílat večer).

Děkuji za pochopení
S pozdravem
DepressedPro

Moralizujeme společnost

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Tak, chcelo by to hráčov ktorí by dajme tomu dostavali odmenu za každé video kde by bol vidno cheater. Alebo niečo také, aby viac hráči spolupracovali a natáčali to (ak sa bavíme v čase, keď člen AT nie je prihlásený).

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

Stačí hráča natočiť, video hodiť napríklad na uložto alebo nahrať na YT a potom nahlásiť na fórum. Anticheat im skôr či neskôr dá ban. Nemyslím si, že by bol tento nápad zrealizovateľný.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

_GetOut
Hráč

6 postů
4 reputace

IGN: _GetOut
Od _GetOut » přes 6 let

Zdravím, dakujem za názor.

S pozdravom,

_GetOut