Teamy a potiony na KitPVP • Minicraft.cz

DeamonWings
Sponzor++

25 postů
30 reputace

IGN: IamKane
Od DeamonWings » přes 6 let

Dobrý deň , už dávnejšie ma napadli dáke veci. 

1. Rád by som navrhol command na kitpvp /team (meno hráča). tento command by slúžil aby daný hráči sa nemohli hitovať keď budú v danom teame. Hráč ktorý zadá tento command sa stane team leadrom ak ten hráč príme pozvánku do teamu. v teame môžu byť len dvaja hráči. ako náhle viac než 1 hráča požiadaš o team tak tak ti nedovolí ho požiadať  o team a napíše ti to chatu niečo ako napríklad : nemôžeš mať viac ako jedného hráča v teame! . Pokiaľ jeden hráč leavne team tak sa rozpadne celý team lebo môžu byť len dvaja v teame ako som už spomínal. odpojiť od teamu sa môžeš pomoci /team leave alebo sa odpojíš z danej minihry alebo z minicraftu hociakým spôsobom.

2. Neviem či to bude dobrý návrh ale požiadal by som o pridanie refillu na potiony. cena reffilu by záležala od kitu a samotného potionu

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

@DeamonWings /team je Dobrý nápad 👍

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

DeamonWings
Sponzor++

25 postů
30 reputace

@adameks1 Ďakujem

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 6 let

@DeamonWings, nápad je dobrý, myslím si, že aspoň 1 z tvých návrhů by mohl být přidaný. 

DeamonWings
Sponzor++

25 postů
30 reputace

@iGaara_ Ďakujem za podporu :) .

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 6 let

Zdar,

prvni napad se mi libi, aspon by uz prestali nejake spory o tom jestli jste byli 3 v teamu apod. Co se tyce druheho navrhu tak jsme neprisli s kolegou na to, jak bys to chtel zavest, tak se k tomu zkus jeste rozepsat.

ZV

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek

DeamonWings
Sponzor++

25 postů
30 reputace

@Zoubkovavila Išlo by viac menej o entitu čarodejnice na nejakom mieste. Doplňovacia čarodejnica by bola len jedna. Napríklad v jaskyňi. Tá mechanika by spočívala že keď klikneš na tú čarodejnicu tak by sa ti otvorila kolonka. A tam by mohol byť item (napr. prázna fľaša od potionu) z názvom Doplniť potiony . Potom by tam bol item ktorý by sa volal zavrieť (mne je jedno čo  tam dáte za predmet. Pri otvorení by ti to automaticky detekovalo kit. Ak ten kit neobsahuje žiadne potiony (napríklad goldenpower) napíše ti tam keď klikneš na doplniť potiony "v tvojom kite sa nenachádzajú potiony!". Ak by nebolo na potiony miesto ( napríklad kvôli prázdnym miskám) tak  ti napíše "Nemáš dostatok miesta v inventáry na doplnenie potionou!". Potiony keď si ich doplníš tak sa ti dajú automaticky do voľnéko miesta v inventáry.

Ďakujem za tvoj čas @ZoubkovaVila

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

Zdravím,

ja sa vyjadrím ku každému bodu tvojho návrhu.

1. Myšlienka je fajn, na papieri to znie celkom dobre ale poďme sa pozrieť ako by to fungovalo v praxi. Niektorí hráči, ktorí sú čestní a dbajú na to, aby sa dodržovali pravidlá by takúto možnosť určite ocenili a plne využívali. Podľa mňa, keď sa pozrieme na druhú stranu mince, teda, na hráčov, ktorým je jedno, či sa dodržujú pravidlá tak by túto možnosť čiastočne využívali. Samozrejme, team s jedným hráčom je dosť obmedzujúci, preto si myslím, že by si nejakého hráča pridali do teamu a s ostatnými by boli team, tak, ako to funguje teraz. Nemyslím si, že to je zlý návrh, len za predpokladu, že by to takto využívali hráči mi to príde skôr nadbytočné. Avšak sa môžem mýliť ja a bude sa to využívať tak,  ako to bolo pôvodne myslené. Ale koniec koncov, nevadilo by mi, keby je niečo fungujúce na takomto princípe pridané na server.
  2. Toto podľa mňa je zbytočný nápad. Osobne by som v takomto smere skôr pridal shop na potiony aj teda ceduľky po mape, aby si hráči mohli hocikedy kúpiť potiony. Z kitov by sa však odstránili alebo by boli nastavené ako efekt a keď vypršia tak by sa už len postupne kupovali v shope. Ďalej je tu možnosť, že by sa pridali po mape ceduľky, na ktoré po kliknutí by sa ti znova aktivoval vybraný kit (niečo na princípe kitbattle, myslím resetkit apod). Túto časť tvojho návrhu teda nepodporím.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

DominikCZ_19
Hráč

681 postů
124 reputace

IGN: DominikCZ_19
Od DominikCZ_19 » přes 6 let

Zdravím, tento návrh jsem kdysik posílal, ale je 1 rok starý a nepřidali ho. Buď ho nechtěli přidat, anebo prostě na něj zapoměli.

RVGL (Re-Volt)

Můj profil                  Najít hráče                 YouTube

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

@DeamonWings Taky dobrý nápad 👍

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇