IGN: lopo1
Zdravím,
chtěl bych zde navrhnout několik premium funkcí které trochu zlepší a okoření survival (především stavení a dekorace)
Zde si to rozebereme:
Armor stand editor
Jistě úžasná věc pro každého stavitele od působivých směrovníků až po epický vypadající stráže u hradu
Banner creator
Aneb jak mít dokonalé logo, nápis, název shopu či symbol
Hlavy
S tím si každý dokáže vyhrát a vyrobit úžasné dekorace, nebo informační znaky
Takže toť můj návrh co mi v survivalu chybí při stavění a vylepšování, zvelebování staveb či různých míst.
Byl bych velice rad kdyby přibyla alespoň část zde uvedených věcí
S přáním hezkého večera
lopo1
IGN: Dxpa_
IGN: ZoubkovySkritek
Zdar,
armorstand editor tam byl, ale z nějakýho důvodu (nejspíš přepisování cizích názvů AS) byl odebrán. Ce se týče hlav, tak by jsi pár hráčům pokazil biznis (zabíjí ostatní a hlavy sbírají), na bannerech nevidim problém. :D
Hezky zbýtek dne,
Vílková Zoubka
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek
IGN: ZoubkovySkritek
lopo1 said:Takže by to mohlo vyjít?
EDIT> byznis je s y
No neco jo, ale v tech AS vidim problem s prepisovanim nazvu, takze s tim bych spis nepocital. U hlav nevim jestli by nelagovali, ale jsou i na Funu, takze tam bych s tim pocital stejne jako s banner editorem.
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek
IGN: leks_
Armor stand - byl odebrán páč vadil jinému pluginu proto na survivalu není. (pokud se domluvíš s někým z AT neni problem ho tam dostat z creativu :) )
banner creator - je myslím moc ez to na SURVIVAL nepatří prece jen na bannerech jde dost vydělat a myslím že by jsi měl mít aspoň trochu know how jak banner udělat.
A hlavy tam fungují jako určitý smysl pocty kdyby jsi je začal dávat hráčům zadarmo myslím že by si tim trošku pokazil celej ten system .. :)
můj nároz s pozdravem leksando_