IGN: _Strejf_
Zdravím, premýšlal som, čo by ľudí prilákalo aby si viac kupovali sponzorov. Mohla by sa pridať výhoda /fly na lobby. Aj ked sa to nezdá, kto by nechcel len tak lietat po lobbyčku? Tiež som premýšlal nad lahším reffilovaním na KitPvP. Miesto odkládania polievok do inventára, by sa tie polievky mohli jednoducho vyhadzovat. Bol by lahší refill.
A ako by si hráči doplnali polievky?
Miesto dedinčanov, pred ktorým si zobereš všetky prázdne polievky a on ti ich doplní, by mohli byť ceduľky, v ktorých by bol celý inventár polievok, a hráči by si tie polievky jednoducho zobrali. Pokiaľ by ste dali esc, a znovu klikli na cedulku, bolo by to doplnené.
Ďakujem za pozornosť.
IGN: Dxpa_
IGN: Dxpa_
IGN: GejmronCZ
K tomu bych se rád vyjádřil i já už jen proto, že na KitPvP jsem taky dost aktivní...
1. Nápad s FLY považuji za vyřešený.
2. Nápad se soupkama se mi nelíbí vůbec. Viděl jsem to na několika jiných serverech a je to hrůza, přes villigera to je nejlepší. A to jak co se týče rychlosti doplňování, tak větších reflexů na to se přitom bránit. Vždy když nejsi v boji si stačí všechny prázdné soupky dát na jedno políčko a to poté do ruky a všechno si to refilnout najednou. Já to tak dělám a vždy vím kam sáhnout. Změna na tenhle nápad by přinesla spíše utrpení hráčům, kteří jsou na to zvyklí.. a to včetně mě.
To je můj názor.
...Nebudu se tu s nikým vybavovat, že zase komentuju něco nebo tak, to sem nepatří, tak to sem nepište jako vždycky. #IgnoraceForEver
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: _Strejf_
Zdravím, myslím, že je to tak praktickejšie. Bol by lahší refill, ako som už písal. Ano, ale pokial s niekým bojuješ, tak si cely hotbar prázdných polievok musíš naklikat na to políčko, a potom si do hotbaru zase naklikat všetky plné polievky. Je to zbytočne dlhý proces.
S pozdravom, _Strejf_