IGN: Svabovec
Dobrý den milý a-teame.Rád bych se zeptal na jednu otázku.Je na serveru helper kevinekHD a pokud ano,proč od něho dostal reuscz dostal ban?V listu a team jsem ho nenašel ale zpět k věci.Můj kamarád reuscz prý nějak udělal reklamu,za kterou dostal ban a mě by zajímalo,co to bylo za reklamu,protože mi tvrdí,že nic nepsal.Navíc je to můj kamarád ze základní školy takže si plně důvěřujeme.Děkuji za vysvětlení.
IGN: FrozenGame
@kevinekHD cože???!!! Tak on chce někomu dát ip adresu na server a ty mu dáš ban?A JEŠTĚ NA DVA MĚSÍCE?Tak ty nejsi chytrý,protože chytrý by udělal neco jiného.Nevím jestli přemýšlíš protože jak říká známe přísloví:Dvakrát měř a jednou řež,tak by jsi měl nad každou věcí přemýšlet než ji vykonáš.Protože kdyby si přemýšlel,tak by jsi dospěl k názoru,že je lepší mu dát kick nebo varování,než mu dát rovnou ban.
@SonyA to máš pravdu že by měl nejdříve dostat varování a ne rovnou ban na 2 MĚSÍCE to už je moc.
IGN: AlexikCz
Tak se uklidni, to jako první.. A varování není třeba.. Prostě je to reklama na jiný server a to je proti pravidlům.. Uznávám trest je možná velký, ale trest si prostě zasloužil.. Za chyby se platí..
Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)
Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

@SonyA ne asi ban na DVA MĚSÍCE dá opravdu už ten největší blbec.Na týden bych to bral.Za to se musí pykat,ale na celé prázdniny?