Ban za reklamu co ani nebyla reklama? • Minicraft.cz

Svabovec[Medojed]
Sponzor

11 postů
1 reputace

IGN: Svabovec
Od Svabovec[Medojed] » přes 9 let

Dobrý den milý a-teame.Rád bych se zeptal na jednu otázku.Je na serveru helper kevinekHD a pokud ano,proč od něho dostal reuscz dostal ban?V listu a team jsem ho nenašel ale zpět k věci.Můj kamarád reuscz prý nějak udělal reklamu,za kterou dostal ban a mě by zajímalo,co to bylo za reklamu,protože mi tvrdí,že nic nepsal.Navíc je to můj kamarád ze základní školy takže si plně důvěřujeme.Děkuji za vysvětlení.

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

IGN: KevinekHD
Od KevinekHD » přes 9 let

Zdravím.

Hráč byl zabanován právem viz. obrázek přes odkaz :)

https://ctrlv.cz/guNw

Velmi pěkná důvěra :)

SonyA
Hráč

60 postů
0 reputace

IGN: SonyA
Od SonyA » přes 9 let
Ale zasa ban mu dávať nemusíš. Nestačil by mute alebo kick alebo warn? Máš viac možnosti než len ban

FrozenGame
Sponzor

105 postů
11 reputace

IGN: FrozenGame
Od FrozenGame » přes 9 let

Pokud ti dal ban KevinekHD,tak to je blbost,je to jenom YouTuber....

Svabovec[Medojed]
Sponzor

11 postů
1 reputace

@kevinekHD cože???!!! Tak on chce někomu dát ip adresu na server a ty mu dáš ban?A JEŠTĚ NA DVA MĚSÍCE?Tak ty nejsi chytrý,protože chytrý by udělal neco jiného.Nevím jestli přemýšlíš protože jak říká známe přísloví:Dvakrát měř a jednou řež,tak by jsi měl nad každou věcí přemýšlet než ji vykonáš.Protože kdyby si přemýšlel,tak by jsi dospěl k názoru,že je lepší mu dát kick nebo varování,než mu dát rovnou ban.

Svabovec[Medojed]
Sponzor

11 postů
1 reputace

@SonyA to máš pravdu že by měl nejdříve dostat varování a ne rovnou ban na 2 MĚSÍCE to už je moc.

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 9 let

Tak se uklidni, to jako první.. A varování není třeba.. Prostě je to reklama na jiný server a to je proti pravidlům.. Uznávám trest je možná velký, ale trest si prostě zasloužil.. Za chyby se platí.. 

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

SonyA
Hráč

60 postů
0 reputace

Od SonyA » přes 9 let
Ale ok... Ban by mohol byť možno tak na týždeň ale na dva mesiace? Toto neurobí ani ten najväčší idiot. Maximálne na mesiac ale dva? Niekedy mám pocit že medzi nami sú aj taký, ktorý nerozmýšľajú

Svabovec[Medojed]
Sponzor

11 postů
1 reputace

@SonyA ne asi ban na DVA MĚSÍCE dá opravdu už ten největší blbec.Na týden bych to bral.Za to se musí pykat,ale na celé prázdniny?

SonyA
Hráč

60 postů
0 reputace

Od SonyA » přes 9 let
A teraz mi Epic dal warn za opakovanú reklamu ale mne! To oni sa už asi načisto zbláznili!