Kápě pro všechny (Skoro) • Minicraft.cz

frizik
Sponzor

3 postů
4 reputace

IGN: frizik
Od frizik » přes 7 let
Ahojky všichni =P Dostal jsem nápad, stejně jako je na serveru příkaz "/hat" napadl mě příkaz "/cape" fungovalo by to jednoduše tedy alespoň pro hráče =D , hráč by jsi vzal do ruky Jakýkoliv banner to je naprosto jedno a napsal by "/cape" což by banner nastavilo jako kápi (kápi co vypadá jako vybraný banner) příkaz bych povolil pro hodnost Sponzor (a lepší) pokud tento příkaz nebude možné udělat přidal bych menu existujících kápí (v menu) kde si hráč kápi vybere , případně koupí za coiny v případě toho menu by to mohlo být dostupné i pro VIP. Byli by to možné buď na creative serverech a nebo i na survivale serverech to rozhodněte vy Omlouvám se za to že jsem to napsal v pár větách =D A-T může nápad jakkoli upravit a ostatní můžou psát návrhy do tohoto vlakna. Předem díky všem .

Obchodnik003
Sponzor++

231 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 7 let

Nápad je naozaj zaujímavý, len podla mna nenastavíš banner tak aby bol časťou tvojho "armoru" alebo ako to nazvať. Jednoducho bude sa to musiet teda spravit ako lietajuca entita co sa vzdycky prisposobi tvojej pozici a otoceniu. -> v skratke to bude vyzerať ako efekt "krídla" pre sponzorov. t.j. keď sa budeš otáčať tak ti bude plášť zavadzať (kvôli minilagom a podobnym dovodom). Tak isto hraci co ta budu vidiet sa rychlo pohybovať budú plášť vidieť trhane - ako kraken zo Súboja Titánov (1981). Takže nápad by som privítal (aj ked som VIP) ak by to bolo možné spraviť pekne, tak prečo nie...

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

xShinkii_
Hráč

16 postů
3 reputace

IGN: xShinkii_
Od xShinkii_ » přes 7 let

Určitě to stojí za zkoušku. Přidávám reputaci.

- Shinkii

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 7 let

@Obchodnik003 rozhodně takhle by to bylo lepší Souhlasím s tebou 👍

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇