Neoprávněný BAN • Minicraft.cz

lol
VIP

53 postů
9 reputace

IGN: JTWALLON
Od lol » přes 9 let

Dnes 24 července jsem dostal ban za to že jsem se zeptal jestli jsou zakázané full itemy jako třeba dia brnko s 127 .... enchantu a tak ale najednou bun ban na14 dní jen tak ani jsem nestihl napsat že jsem je viděl u jiného hráče ...

// Přesunuto do správne sekce.

lol
VIP

53 postů
9 reputace

IGN: JTWALLON
Od lol » přes 9 let

What počkej co ?

já ani nevím že mužu mít ender-chestku.

Jestli jsem to tam měl tak mi to vemte klidně mi zničte celou parcelu jenom mi tam jdejte oprávnění na dalši šanci protože vím ASI jak se tam dostali.

Dostali jsem tam asi takto : Mám 7 letého brášku a jeho kamarád má taky účet na MC a taky chodí na minicraft.cz ale protože nemá vlastní MC tak chodí ke mě a může si tu dělat co chce boužel jméno toho údajného kamáráda nevím :/

//Příspěvky sloučeny. RJ

Plyšák :3
Hráč

33 postů
1 reputace

IGN: Medvide007_CZ
Od Plyšák :3 » přes 9 let

Určitě to ,,udělal,, tvůj bratr. :) Tohle je ta nejhloupější výmluva po "veubloud mi snědl domácí úkol." Příště si najdi lepší.

-S pozdravem Plyšák

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 9 let
Za svůj účet máš zodpovědnost, to že ho někomu půjčíš a on ti tam něco udělá, tak za to neseš odpovědnost, ty to nemáš nikomu půjčovat. MFCZE

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

FrozenGame
Sponzor

105 postů
11 reputace

IGN: FrozenGame
Od FrozenGame » přes 9 let

Pravidlo

1.9 Žádný člen Admin Teamu ani hráč nemá právo po někom chtít přihlašovací údaje k serveru. Vydání jakýchkoli údajů každý provádí na vlastní riziko ztráty herního účtu nebo herních prostředků. 

A takovou výmluvu si může vymyslet každý...

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Bohužel tu nemáme literární kroužek, takže za dobrou pohádku tě tady nepochválíme.. Jinak za svůj účet a parcelu jsi odpovědný pouze ty, my neřešíme kdo ti tam co dal. Viz. Pravidla.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

FrozenGame
Sponzor

105 postů
11 reputace

IGN: FrozenGame
Od FrozenGame » přes 9 let

:D Rekt