Návrh | Zeslabení kitu Legend (KitPvP) • Minicraft.cz

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 6 let

Dobrý den, dnes jsem byl na kitpvp a zrovna proti mě bojovali 2 hráči s kitem legend. Dá se říct, že jsem vyhrál, dokud nezačali bowspamovat s lukem který mě odhazoval až někam na konec mapy, potom otravně mě hitoval nějakým koláčem či co to je, každopádně jsem potom pořád hořel. Kdyby tyhle věci neměli tak by ten boj netrval půl hodiny. Jako, zabil jsem je, ale je mi to strašně otravný bojovat s golden powerem za 5 tisíc proti kitu legend, který stojí 20000 a ještě proti 2 hráčům co ho mají. Myslím si, že na svou cenu je až moc dobrý, tak bych chtěl, aby se ten kit zeslabil.

Co by se mělo změnit?

- Luk (Z punch 2 na punch 1)

- Koláč (Místo koláče dát například tyčku s knockback 2)

- Cena (Nyní by mohl stát tak 18000)

Shrnutí

Myslím si, že pomocí těhle změn by byl kit Legend víc férový a nebylo by tak těžké hráče s legendem zabít (nemusí to být těžké, ale spíš otravné, hodně otravné...).

Děkuji za pozornost, Gaara.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let
Ten kitpvp je strašné preplnený úplne zbytočnými a moc op kitmi. Na normálne kitpvp stačí pár obyčajných kitov bez nejakého enchantu alebo ability. Hráčov už nebaví kitpvp pretože kvôli takým kitom nemajú šancu , no a komu by sa páčilo stále umierať . Ja by som sa pokojne priklonil aj k jeho úplnému zrušeniu.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 6 let
@PolakJack, s tím bych též souhlasil, ovšem jsem přemýšlel že by hráči chtěli těch 20k coinů zpátky, proto jsem chtěl pouze kit zeslabit. Ale dobrá, podle toho jak se to hráčům a ještě dalším členům at líbit, tak podle toho se bude s kitem legend jednat.

_Strejf_
Hráč

44 postů
9 reputace

IGN: _Strejf_
Od _Strejf_ » přes 6 let

PolakJack, nemuselo by sa to hneď rušiť. KitPvP sa nehrá len kvôli tomu, že hráči s kitom PvP nemajú takmer žiadnu šancu proti hráčom s lepším kitom. A ako si sám písal.. Koho by bavilo stále umierať.