IGN: Medvide007_CZ
Zdravim,
Timto postem bych si chtel stezovat na helpera xXMoz3kXx. Zaclo to asi tim ze jsem do chatu napsal "Sezmamka! Mame tu Disco, kancliky, svatby, sex/kiss roomky, ubytovani! /warp kaposeznamka. Helper Mozek mi udelil warn za duvodem "Minecraft neni seznamka"-viz screen: http://prnt.sc/bwjz4w . Pote jsem napsal do chatu "Rlly Mozku? Jini tu delaji seznamky ale ti warn nedostanou." A co myslite ? Mozek me kicknul za "Minecraft neni seznamka... Nedohaduj se... To jako nemuzu mit vlastni nazor na situaci? viz screen-http://prnt.sc/bwjzyv . Kdyz jsem se pripojil tak jsem mu napsal "Opravdu Mozku?" On odpovedel "Ano.." "A pokud se budes dohadovat budu te banovat." Screen: http://prnt.sc/bwk0ex Takze co z toho mame? Mozek si asi vymyslel nove pravidlo o seznamkach, dal mi bezduvodny warn a kick a jeste vyhrozoval banem. Tady mate cely log pokud byste neverili:
[17:49:41] [Client thread/INFO]: [CHAT] Parcely» Deaktivovano: chat
[17:49:54] [Client thread/INFO]: [CHAT] [ChatVParcele] -63;93 SPONZOR DarcyGaming> To je velké
[17:49:56] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(14) §6§e§7§6§e§7§fMedvide007_CZ§f> Seznamka! Mame plug.dj, svatby, disco, sex/kiss roomky, , bar, ubytovani! /warp kaposeznamka
[17:50:05] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(14) §6§e§7§6§e§7§fMedvide007_CZ§f> CO ze jste to potreboval ?
[17:50:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] Ban» Byl jsi varovan! Duvod: Minecraft není seznamka..
[17:50:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] §eDarcyGaming §6-> §eTy§f: §fCo je toto
[17:50:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(14) §6§e§7§6§e§7§fMedvide007_CZ§f> Me to taky poslali
[17:50:25] [Client thread/INFO]: [CHAT] Parcely» Aktivovano: chat
[17:50:38] [Client thread/INFO]: [CHAT] [ChatVParcele] -63;93 Medvide007_CZ> Ehm Mozku, dela to vice lidi ale oni varovani nedostavaji -_-
[17:50:41] [Client thread/INFO]: [CHAT] Parcely» Deaktivovano: chat
[17:50:42] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bSpam§7» §6Nepis stejne zpravy!
[17:50:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] §eDarcyGaming §6-> §eTy§f: §fhmmm a proč má Helena sochu hned vedle mí
[17:50:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(14) §6§e§7§6§e§7§fMedvide007_CZ§f> T
[17:50:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(14) §6§e§7§6§e§7§fMedvide007_CZ§f> Ehm Mozku, dela to vice lidi ale oni varovani nedostavaji -_-
[17:50:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] Parcely» Aktivovano: chat
[17:50:51] [Client thread/INFO]: [CHAT] §eTy §6-> §e§6§lSPONZOR §fDarcyGaming§r§f: §fNetusim
[17:50:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] §eTy §6-> §e§6§lSPONZOR §fDarcyGaming§r§f: §fAle mam pocit ze se do vas zabouchla
[17:51:10] [Client thread/INFO]: Connecting to play.minicraft.cz, 25565
[17:51:11] [Client thread/INFO]: [CHAT] Auth» IP detekovana. Byl jsi automaticky prihlasen, pockej na teleport na lobby nebo pouzij /lobby <1,2,3>
[17:51:11] [Client thread/INFO]: [CHAT] Auth» IP detekovana. Byl jsi automaticky prihlasen, pockej na teleport na lobby nebo pouzij /lobby <1,2,3>
[17:51:13] [Client thread/INFO]: [CHAT]
[17:51:15] [Client thread/INFO]: [CHAT]
[17:51:15] [Client thread/INFO]: [CHAT]
[17:51:15] [Client thread/INFO]: [CHAT] ----------------------// TIP \---------------------- Nezapomen navstivit nas Plug.Dj, vice zde: http://minicraft.cz/plugdj
[17:51:18] [Client thread/INFO]: [CHAT]
[17:51:18] [Client thread/INFO]: [CHAT]
[17:51:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] [ChatVParcele] -63;93 SPONZOR DarcyGaming> Už teda du
[17:51:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(49) §d§lHELPER §f§o§f§o§fxXMoz3kXx§f> Už jsem viděl
[17:51:25] [Client thread/INFO]: [CHAT] [ChatVParcele] -63;93 Medvide007_CZ> Mozku delas si ze me srandu ? :)
[17:51:26] [Client thread/INFO]: [CHAT] [ChatVParcele] -63;93 SPONZOR DarcyGaming> Naschle
[17:51:27] [Client thread/INFO]: [CHAT] Parcely» Deaktivovano: chat
[17:51:28] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bSpam§7» §6Nepis stejne zpravy!
[17:51:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(14) §6§e§7§6§e§7§fMedvide007_CZ§f> Mozku delas si ze me srandu ? :))
[17:51:31] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(48) §a§lVIP §f§f§feasyhardcz§f> SLime vejtah?
[17:51:35] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(49) §d§lHELPER §f§o§f§o§fxXMoz3kXx§f> Ne..
[17:51:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(49) §d§lHELPER §f§o§f§o§fxXMoz3kXx§f> A ještě chvilku budeš provokovat
[17:51:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(49) §d§lHELPER §f§o§f§o§fxXMoz3kXx§f> A už tě zabanuju..
[17:51:56] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(48) §a§lVIP §f§f§feasyhardcz§f> Ja?
[17:52:05] [Client thread/INFO]: [CHAT] Kamaradi» GraphicRabbit se pripojil na server!
[17:52:08] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(14) §6§e§7§6§e§7§fItzStorm§f> Začo ho zabanuješ ???
@saffers
IGN: _M0fky
Zdravím, warny/kicky dávám hráči když napíše pozvánku na seznamku.. Ok ok, nudějí se tak si udělají seznamky a myslete.. na serveru hrají i 9 leté děti a vy je tam navádíte k sexu.. vážně.. Jen proto dávám warny/kicky proč by se měli tohle dovědět na serveru? myslím že na to mají ještě dost času (ne že bych byl o moc starší..).
Děkuji.
- HELPER xXMoz3kXx
OK ok ok ok... Neni o tom nic v pravidlech, ja pravidla respektuji ale nic ohledne seznamek tam neni. Kdyby to tam bylo tak bych ty seznamky nedelal. To, ze se ti nelibi co tam delame je uz jenom tvuj problem protoze pravidla jsou pravidla... A jak rikam, kdyby byly seznamky zakazany, nedelam je.
IGN: MrLemonCZ
Zdravím, v tuto letní dobu pedofilové nečekají u škol ale loví na internetu nebo ve hrách. Takže je to ochrana pro vás. Seznámiš se s někým, bude ti tvrdit, že je to holka a začne po tobě chtít fotky, čím dál tím víc intimnější.. Sice nekickuji za seznamky ale za: ,,Hledám holku/kluka /msg nick".
Zdravím,
a ty si myslíš že bych se s nima seznámil či bych jim poslal mojí fotku ? Pro ty chytřejší znovu opakuji, že je to pouze FUN SEZNAMKA v MINECRAFTU. Nemá to sloužit k tomu, aby se lidé seznámili a žily spolu v reálném životě. :)
IGN: FrozenGame
Všechny ty seznamky jsou jen pohroma ..
Minecraft není seznamka ._. Minecraft je hra,jako každá jiná,a ne místo pro zoufalé děti , s prominutím , které pomalu ani neumí psát a strašně si chtějí někoho najít v Minecraft a pak frajeřit před ostatníma. Takoví nejsou všichni,ale pár takových znám nebo jsem viděl .
Podle mě jsou seznamky největší rakovina creativu co může být. A když už,tak si to nedělejte na buildu,BUILD je o stavění , FUN je pro zábavu... když už chcete dělat tydle blbosti,tak by jste alespoň mohli zalést na Fun Creative,a neotravovat lidi,kteří si chtějí stavět s nějakýma seznamkama.
Mě osobně ty seznamky strašně štvou ._. Jednou se mi podařilo udělat screen kde byl doslova celej chat zaspamovanej seznamkama na build creativu...
Ti kteří dělají ty seznamky,si neuvědomujou,že na serveru jsou i 7ileté děti ...
Představte si třeba sedmiletého kluka,který prostě půjde na tu seznamku , a jediné co tam vidí jsou hráči jak se tam o sebe třou a sexroomky , ve kterých je to celý růžový -_- Vážně ?
Vím že s tím nikdo nehodlá přestat,ale todle je prostě můj názor ...
Zdravím,
kdybych byl v kůžu majitele saffers, zavedl bych hlasování o nové pravidlo, které by zakazovalo seznamky... Jinak, ted jsem nad tím přemýšlel a uvědomil jsem si, že ze sebe dělám akorát šaška a ty seznamky jsou naprostá hovadina. Takže tímto bych se chtěl helperovi xXMoz3kXx omluvit, a na creativu si budu pokračovat ve stavbě pixel artů a seznamku smažu pomocí WE. :)
S pozdravem Plyšák
IGN: MrFilip_CZE
Jsem rád, že jsi Plyšáku přiznal svou chybu.
MFCZE
Děkuji Sponzor MrFilip_CZE
Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/
Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz
Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2