Questy na serveru. • Minicraft.cz

Vitek111
Hráč

1 postů
1 reputace

IGN: Vitek111
Od Vitek111 » přes 7 let

Zdravím,

Přemýšlel jsem co serveru přidat aby to přilákalo trochu nové lidi. A napadli mě questy! Ano questy, neboli ukoli které můžete znát z RPG serverů kterých je poslední dobou čím dál méně. Jednalo by se o to že by bylo NPC na kterém by byl nastaven nějaký ukol který by hráči mohli/nemuseli přijmout, za splnění ukolu by hráč dostal nějakou odměnu. Udělal bych tedy nějakou velkou mapu (Vesnici,město,království) kde bych rozmístil cca 30-40-50 npc s questama. (To z toho důvodu aby to těch hráčům trvalo déle a aby je to bavilo.) Nicméně mam s tím celkem dost zkušeností jelikož jsem na 1 serveru ty questy nastavoval, dokonce jsem stavěl i mapy, od té doby co byli na serveru questy tak přišlo dosti nových hráčů takže si myslím že má cenu se do něčeho takového pustit. Tak co myslíte? :) 

Szyho
Hráč

66 postů
56 reputace

IGN: Szyho
Od Szyho » přes 7 let

Dobrý nápad, ale něco podobného už na serveru je, pod jménem úkoly. Bývá to na survival serverech a když splníš úkol dostaneš coiny a měnu na daném survival serveru. Např bývá úkol na costaway, vykopej dané množství cobblestone. Takže Questy je sice dobrý nápad, ale něco tu už je.