Griefing - Nojmi, YoBudDevilMist • Minicraft.cz

Desmondkok
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: Desmondkok
Od Desmondkok » přes 7 let

Moje kamarádka ráno začla hrát na Technic serveru. Odpoledne když jsem přilšel tak jsme normálně hráli, ukázala mi kde chce bydlet atd. Pak se na nás portnul tenhle cápek YoBudDevilMist. Nejdřív se stupidně ptal na věci jako "k čemu chcete krumpáč?" nebo "ona se dá těžit voda!?"... Potom se rozhodl, že mé kamarádce ukáže jak stavět. Já byl dole v dolech moc mě to nezajímalo, pak jsem přišel nahoru a viděl jsem co za odpad to tam staví (regulerně jak kdyby to stavěl můj 7letý bratranec co neumí mluvit) a rovnou jsme mu oba řekli ať to zbourá že to tady nechcem atd. Napsal tak 10 "XD" smajlíků a stavěl dál. Když to dostavěl, tak moje kamarádka brečela na zemi a já chytal rakovinu z toho jak špatný to je (jsem 6 let builder...)

(screen dole) Napsal že tu budovu vlastně k ničemu nechce atd atd a když jsem mu napsal že to zapalím, že to je moc blízko nás a že se mi to nelíí tak zas spamoval "XD XD XD" tak jsem to zapálil (shořelo tak 10 bloků). To ho očividně naštvalo, rozbrečel se a snažil se nás zabít stylem  "trefil jednoho prutem v residenci a vytáhnout ho ven do pvp zóny". Pak se objevil tenhle Nojmi sponzor, který se nabídnul, že to zbourá, protože psal že ten dům nepotřebuje a nechce, jenže to už tam měl residenci. Pak napsal, že mu to je jedno, smazal residenci tak jsem to zapálil. (shořelo tak 5/8 domu). Dostal briliantní nápad - nejdřív všem na serveru brečel, že ten dm byl super a jak dlouho ho stavěl apod. pak si sednul na skálu nad naše truhly a čekal jestli nevyjdem ven že nás zabije. 

Pak se portnul ten sponzor a přišel s ještě lepším nápadem - všude hodit obsidian, všechno zapálit atd atd - výsledek můžete vidět ve videu.

Byl jsem rád že můžu hrát slimefun po několika letech ale bohužel friendly komunita mi po 40 minutách od připojení ukázala, že ne... 

Neříkám, že jsem mu neměl zapalovat dům, ale ani já ani kamarádka jsme ho tam nechtěli, on sám dům nechtěl a toho Nojmi jsem do té doby ani neviděl, takže nechápu jejich reakci...

screen - https://ctrlv.cz/9oPU

videjko - https://youtu.be/OK1T9TcnBFk

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let

Hráčov som potrestal a griefnutú oblasť obnovil. ďakujeme za nahlásenie

E-mail: polakjack@minicraft.cz