Zopar chyb k Battlefield • Minicraft.cz

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 7 let

https://www.youtube.com/watch?v=0hSsHtkOJFo

1, 0:02 miesta niektorych mozňostí sú poprehadzované (dá sa k nim získat prístup aj cez tlačidlo ničenia) napr. 5. slot skupiny 7. slot efekty pri zabiti 2 a 3. slot padaky a pod.

2, Spolu s tym... skupiny nefunguju resp. ziaden prikaz ani tlacidlo v tom menu nic nerobia, ale pri velkom mnozstve hracov je šanca že budete s nikym v tíme (nahodne) Vďaka ešte drobnosť pri dvoch hráčoch som dal vytvoriť sukromnú skupinu (neposlal som pozvánku) a toho druhého to hodilo ku mne do týmu (s tým Že sme boli bez nepriateľov :D ) https://ctrlv.cz/surL

3, 1:16 Truhlica sa dropne po jej zniceni, teda sa da z jednej truhlice po jej opatovnom polozeni ziskat viac veci nakolko to znova nahrava nahodne loot table (Najdôležitejší BUG)

4, 3:10 bugnuta mapa (netusim ako) stalo sa mi to jediny a posledny krat

5, 6:42 "Specialny Item:Pozar" neviem ako ma fungovat ale nefunguje nijak :D

6, 7:10 Po každej hre (vyhratej alebo prehratej) ma to zabije

7, 7:18 Ak nestihnem dať /leave tak ma to vráti na všeobecné lobby namiesto lobby Battleground

8, Vo verzii 1.8 zobrazuje zbrane (bez texture packu) ako bugnutu texturu

9, tak isto sa v 1.8 zasekla mapa (a to aj skrz rôzne hry) v jednom momente prvej hry ked som ju otvoril

10, Jedlo je nepouzitelne, hunger sa nemina, navyse plny hunger neobnovuje hp (ak to ma byt ako odpad tak to nedavajte do kitu)

11, Po zabiti hrača ktorý má napr. Dragunov a akurat zoomuje to dropne dia sekeru "Sights Enabled" alebo tak nejak

12, Tak isto sa mi stalo ze z nejakeho dovodu sa po mape premaval hrac nesmrtelny (bol neviditelny, vedel lietat, a nešli z neho particle že vypil potion invisibility) Všimol som si to po tom čo ma zabil (nejaky bug spectator modu?)

13, V tope na lobby minihry je pred každým číslom 0 napr "03" ešte vás ohľadom tohto poprosím aby ste napísali podľa čoho sa to radí (lebo 14 je najviac a ja mam už viac ako 14 killov aj vyhier ale stale na tej tabuli ani nie som)

14, Niekedy to spectatorovi hodi slepotu ked vstúpi do pohladu žijúceho hrača

15, Pri zbrani PKM ma pri sneakovani vyhodilo za NoSwing (asi to bude niečo s tym že keď sneakujem a strelim tak striela v kuse až kym sa nepostavim) :D

16, Keď mám zbraň s "neplnou" municou a zoberem tú istú zbraň od niekadial tak mi v polovici prípadov jedna zmizne

17, Ako funguje prebíjanie? však všetka munícia je v jednom zásobníku + vypisuje error msg pri pokuse prebiť (už len poprosím aby ste muníciu dali z niečoho iného ako dia motyky, resp. niečo stackovateľné lebo napr. M14 sa neoplatí ani prebíjať kvôli jednému náboju)

18, Efekt pri zabití "rozdrcení" vytvorí stojan ktorý sa dá zničiť strelami, a dropne sa aj s armorom a hlavou hráča (v istej súvislosti by ste môhli ale dať stojan a hlavu hráča ako junk do chestiek dalo by sa to použiť na návnady a zvýšiť tak taktický moment hry, ale to je len nápad)

19 Začal som používať resource pack a zdá sa mi že UMP a FNFal nema zatexturovany Scope + dia sekerka s originalnou texturou :D

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003