Žádost o hodnost helpera • Minicraft.cz

Plyšák :3
Hráč

33 postů
1 reputace

IGN: Medvide007_CZ
Od Plyšák :3 » přes 8 let

Zdráštvuj,

tímto příspěvkem bych chtěl podat žádost o hodnost helpera.

Kontakty a moje nicky: Herní nick: Medvide007_CZ Nick na webu: Plyšák :3 TS3 nick: Medvídek Skype: Grafi_CZ Email: Medvide1@centrum.cz

Proč chci být helper:

Je mi 13 let, na serveru minicraft hraji už nějákých pár měsíců a o serveru už vím hodně věcí. Dokážu se orientovat na TS3, na webu a stejně tak i na serveru. S příkazy umím poměrně dost dobře a co bych neznal, doučil bych se od ostatních členů AdminTeamu. Také se dobře vyznám v cheatech, ale cheatery nenávidím. Dle mého názoru jsou to jen ubožáci, kteří neumí hrát tak si pomáhájí stahováním cheatů. Na serveru mě lze vidět asi nejvíce na GunGame a parkouru, samozřejmně, jako helper bych se určitě zastavil i na jiných minigames. Rád pomáhám hráčům, a myslím si, že jsem docela klidný a tolerantní člověk. Vyloženě nenávidím ty, co porušují pravidla či jinak vnitřně narušují server. Pravidla samozřejmně znám, sice jsem si je přečetl až dnes, ale celkem 3X... Již se snažím pomáhat a radit lidem na serveru, ale většina věcí se potřebuje řešit fyzicky a to už můžou řešit pouze administrátoři.

To bude asi vše, přeji krásný zbytek večera,

-Plyšááák :3

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let

Ahoj,

mě se zdá, že poslední dobou lidé žádají o helpera, takže prosím @saffers o vyjádření jestli bude další nábor.

MFCZE

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

Hráč

33 postů
1 reputace

Jsem ochotný počkat na nábor, tak či tak ničemu neuškodí když si tu přihlášku napíšu i přes to, že není nábor :)

saffers
Majitel

5700 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 8 let

Zdravím, další nábor na Helpery je aktuálně naplánovaný na konec srpna.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

Hráč

33 postů
1 reputace

Dobře, počkám si. Měl bych jenom menší otázka-Můžu o toho náboru podat stejnou přihlášku jako jsem podal tady ?

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 8 let

Ano, můžeš.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram