ZASE • Minicraft.cz

N13Y
Sponzor

97 postů
31 reputace

IGN: N13Y
Od N13Y » přes 7 let

Dobrý deň, dnes som dostal mute, zato že som povedal pravdu, a zato že som sa snažil skrášliť deň dvom builderom som dostal aj ban, začalo to takto, ja som len tak dostavával novú mapu, ale stala sá osudná vec, ja som ju dostaval, tak som išiel stavať aj wait lobby pre tú mapu. ale aj tú som čoskoro dostaval, takže to bolo veľmi zlé, nemal som čo robiť a tak som išiel za istým builderom, ktorý nestavá, ale "pomáha" hráčom, tak mi dal mute, pretože som ho nejakým dôvtipným spôsobom provokoval, ale čo nevidím, stala sa ešte horšia vec, mute mi končil, presne za štyry minúty a sedenmásť sekúnd, tak som na moju prekrásnu, a emocionálne uspokojivú parcelu pozval buildera číslo 2, buildera, ktorý je hlavný podozrivý z prečinu udelenia umlčania vo veci neoprávneneho umlčania. Takže to bolo tažké, cítil som, že je to niekdo, kdo je v jeho podstate dobrý človek, tak som sa na neho spolahol, a spýtal som sa ho na tabulke, či mi neohodnotí stavbu (ktorá bola krajšia ako jeho stavby) a on sa išiel teda pozrieť, ale čo nevidim, ani on nevidi, ale videl by, keby sa mu chcelo, no vybral si tú horšiu cestu, a zabanoval ma za obchádzanie mutu... to je drzosť!

/Upraveno na menší písmo - R3pl1/

+ N13Y

Felixidk
Sponzor++

92 postů
86 reputace

IGN: mnauu
Od Felixidk » přes 7 let

Zdravím, pak jsem se radil se zbytkem našeho Teamu, kteří uvedli, že jsem udělil ban špatně. UnBan jsem ti dal hned poté, co jsme to dořešili. Ostatní si vyřiď s druhým builderem.

Děkuji za pochopení, a slibuji, že už toto neudělám. Toto vlákno nechám otevřené, pro výslech ostatních. (pro vyslechnutí: @N13Y , @_Bonnie_CZE_ )

Krásný zbytek dne,

přeje Felix.

​//Edit, Felix: Vlákno jsem zamkl, protože žádný ohlas nebyl.

ahoj:)

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let

Zdravím, v akom čase to zhruba bolo? Lebo v logu od 16:40 do nejakej 19:00 nevidím, že by si kontaktoval daných členov AT. A z ich logu akurát vidím, že ti dali mute, neskôr ban. 

E-mail: polakjack@minicraft.cz

DerpHimox
VIP

33 postů
24 reputace

IGN: DerpHimox
Od DerpHimox » přes 7 let

Polaku, tak asi ban dostal, když to tvrdí sám Builder, nee ? :D

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace