Špatné heslo • Minicraft.cz

Sonja
Hráč

6 postů
0 reputace

IGN: Sonja
Od Sonja » přes 7 let

Dobrý den,marně se dnes pokouším přihlásit na servr survival,heslo zadávám správně ale stále mi to píše špatné heslo,originál mc nemám,děkuji za radu.Sonja

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 7 let

Zdravím, kontaktuj majitele na emailu info@minicraft.cz s nějakými důkazy, že je účet opravdu tvůj a heslo ti resetuje.

Moralizujeme společnost

Sonja
Hráč

6 postů
0 reputace

Od Sonja » přes 7 let

Ahoj,jaké důkazy myslíš?Nemám originál MC,platím si za vlastní IP adresu,je mi velkou záhadou jak někdo mohl změnit heslo.Nikdy jsem se nepřihlásila z jiné IP adresy,to je tak jediné co si můžete ověřit admini i sami.

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 7 let

Nemáš třeba nějaký screen z lobby, kde je viditelný tvůj nick? Pokud ne, lepší to bude řešit přes info@minicraft.cz

Moralizujeme společnost

Wrest_SK
Sponzor

11 postů
4 reputace

IGN: Wrest_SK
Od Wrest_SK » přes 7 let

Ako niekto môže zabudnuť svoje heslo ? :D

Sonja
Hráč

6 postů
0 reputace

Od Sonja » přes 7 let

Možná by to chtělo méně hulit a lépe číst než odešlete příspěvek který není absolutně k smíchu ale spíš k zamyšlení nad Vámi - Wrest.

Odpověď od majitele jsem dostala,útočník znal moje heslo.Což je naprosto nesmyslné neb hru hraji sama a s nikým nejsem v kontaktu.Možná to bude tím že mi bohužel táhne na 40 let.O to víc jsem zklamaná že místo toho abyste zjistili kdo a jak,tak se tu hází vina na hráče.Ani ta reska která mi byla navrácena není moje,což admini zjistí lehce že jsem se žádného itemu nedotkla.Všechno je to pouze o tom - chtít opravdu pomoci.Souřadnice mé opravdové resky jsem poslala,víc já udělat nemohu.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 7 let
Zdravím, toto může vyřešit opravdu jen majitel. Pokud nemáš screenshot tak stačí trivialnosti jako koho máš ve friend, názvy residenci či jiných věcí. Já se mohu jen postarat o interní záležitostí v minicraftu.