Nemůžu najít mojí stavbu • Minicraft.cz

Tyrby
VIP

18 postů
1 reputace

IGN: tyrby
Od Tyrby » přes 7 let

Zdravím @saffers ( popřípadě @RandomJmeno ) dnes ve  ( středu 27.12 17 ) jsem přišel opět na Minicraft cca po půl roku.

Jako první jsem šel na Survival zkontrolovat stavbu kterou jsem stavil asi 1 rok možná půl a dalo to fakt zabrat.. Ale zastavila mě při tom jedna věc, zadal jsem můj warp ( /warp TyrbyVV nebo /Warp TyrbyV ) a nešlo to ohlašuje mi to chybu : Chyba: Nespravny svet!

Tak jsem si řekl "aha asi jsem to napsal špatně" tak jsem to zadal znova a zase stejná chyba.. Řekl jsem asi smazali warp, tak jsem si řekl "no problemo" mám tam přece home, ale ten také nefungoval ani jeden ( stejná chyba ) Jsem si myslel asi resetovali svět, to mě jako naštvalo, Jsem se zeptal hráčů a TS Správce ale ty říkali že nebyl resetován.. Jsem docela naštvaný byly tam věci asi za 10Mega ( popřípadě o pár mega víc ) a stavba trvala jak už jsem říkal rok/nebo půl. Tak se ptám, jestli není někde chyba, chtěl bych opět si tam něco zase dostavit a pokračovat vtom. Jsem dost naštvaný, pro mě to byl největší úspěch TUTO STAVBU UDĚLAT.

Takže se ptám jestli je možné, že se stím něco stalo..

Email : nepovím !

Info o mně : zeptej se mě osobně ! angel

Tyrby
VIP

18 postů
1 reputace

Od Tyrby » přes 7 let

A ještě jak se koukám tak residence která tam byla už tam není a také již nemám end farmu ( /warp Tvef ) 

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 7 let

Starý survival je už pryč. Hráči měli cca 2 měsíce času si stavbu přesunout.

Moralizujeme společnost

Tyrby
VIP

18 postů
1 reputace

Od Tyrby » přes 7 let

..aha

A zrovna ty nejlepší stav jako třeba RTguardian end farma a tamto.. to není snad možny :((

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 7 let
Zdravím, kontaktuj majitele na emailu info@minicraft.cz, obnoví ti stavbu ze zálohy.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

Tyrby
VIP

18 postů
1 reputace

Od Tyrby » přes 7 let

Díky moc