Toggle + Mody které zlepšují prožitek ze hry • Minicraft.cz

Otoko
Sponzor

63 postů
100 reputace

IGN: Otoko24
Od Otoko » přes 7 let

Zdravím.

Je to pár minut zpět co jsem se dozvěděl, že 'ToggleToSprint' neboli 'Toggle' je braný jako hack. Nikdy mě to ani tak nenapadlo, protože je to jeden z modu, který zlepšuje požitek ze samostatného hraní, nebo jej nahrazuje. Jedná se o věci které pro komunitu ve hře chybí a měli by v ní být a tak si je komunita vytvořila. Pokud se kouknete na větší Pvp servery, tak veřím, že většina né-li všichni to takhle mají a hráči si bez těchto vylepšení, modů nebo ''Tweaků'' nemohou hru představit.
Teď se chci bavit pouze o modech který zlepšují požitek z hraní po herní stránce, né kosmetické úpravi viz. Optifine, FpsPlus, BetterFps, Gammabright, Shinypots nebo Shaders. Toggle je jeden ze zlepšujících pvp/pohybových modů. Do nich se dá řadit i Labymod, MouseDelayFix nebo TcpNoDelay. Všechny věci upravují jenom maličkosti a upravují požitek hráče a nijak výrazně neovlivňují hraní - Hráč vs. hráč. Tedy je prakticky ze žádných serverů nebere jako ''Nespravedlivou výhodu'' která by mohla vyůstit banem.

Děkuji. S pozdravem krásného dne Otoko24

MINIMALIST

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 7 let

Zdravím, jsem pro povolení toho modu, jak jsem ti psal. Dokonce jsem se ptal členů AT tady na foru, ale bohužel se shodlo na "Ne". Doufám, že se jejich názor změní a toggle sprint se povolí.

Moralizujeme společnost

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 7 let

Zdravím, v podstatě ses upsal na ban tím, že si nepamatuješ / nečteš pravidla. Možná to opravdu ve výsledku nijak nepomáhá, ale jak tu podotýkáš -> ,, je to jeden z modu, který zlepšuje požitek ze samostatného hraní, nebo jej nahrazuje."

Což je v podstatě přímé porušení bodu 1.15 ->

1.15 Je přísně zakázáno používání jakýchkoli úprav klienta, hackůcheatů, módů nebo resource packů, které nějak ovlivňují požitek ze hry nebo dělají práci za hráče

Odeslaný screenshot obrázek

Otoko
Sponzor

63 postů
100 reputace

Od Otoko » přes 7 let

Ovlivňovat a zlepšovat je rozdíl. Togglem nijak nad nikým nezískávám výhodu oproti různým hack/cheat klientům. 
Tím chci říct, že je chyba, že se to bere jako podvod. Nikdo z jiných komunit to takto nebere. Jen Minicraft musí vynikat ve všem.

MINIMALIST

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 7 let

Tak to už je na saffersovi, pokud to zakáže, tak s tím nic nenaděláš + v pravidlu je zmíněno používání upraveného, ne ,,zlepšovacího" či ,,ovlivňovacího". A když už bych to rozebíral do detailů tak tím, že si klienta ,,zlepšuješ" ho současně tím zlepšením i ovlivňuješ, ať už pozitivně nebo negativně.

Odeslaný screenshot obrázek

Otoko
Sponzor

63 postů
100 reputace

Od Otoko » přes 7 let

Nebavím se o tom jak je to v pravidlech. Jde mi o to, že by se to neměli brát jako podvod. Chci rozvinout diskuzi a dozvědět se od AT proč je to tak jak to je. Protože nikde jinde to tak není a spousta lidí to bere jako samozřejmost. 

MINIMALIST

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 7 let

Zdravím, mám tušení, že to vzniklo na základě banování za cheat "Sprint". Vyzkouším jak přesně vypsané módy fungují a proberu to se saffem.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

Otoko
Sponzor

63 postů
100 reputace

Od Otoko » přes 7 let

14 dnů. Nějaká změna? Na něco jste přišli nebo se na tom nic nedělalo. Docela by mě to zajímalo 

MINIMALIST

saffers
Majitel

5714 postů
7919 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 7 let

Zdravím, bylo upravenoznění pravidla 1.15.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 7 let

@saffers hlavně že já dostal ban za Cheating (ToggleSprint) ban od @Decreer 29.10.2017 11:09:30

a včera jsem afkoval na spawnu PvP a @CONSOLE (AntiCheat) mě bannul za Jesus ale stál jsem na /spawn (přesně 14.12.2017 17:29:19) a měl jsem verzi 1.8.9 takže mě nikdo nemohl odsunost..

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇