IGN: adameks1
Na přání: @MrFilip_CZE jsem zpytoval svědomí, napravil jsem všechny chyby (nevím co tím myslel), omlouvám se všem kterým jsem něco provedl či ne prostě se všem omlouvám
co proti mě máš? @IohannesPrimus napiš a poučím se :)
Doufám moc že omluvu přijmete.. a
ahoj
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
IGN: TomasC
Ty věty cos opsal od Filipa zní z tvého podání takto: "No jooooo tak tady máte prostě tu omluvu o kterou jsem se stejně neprosil. No a teď navalte ten unban šupito presto ne ? Stejně nevim, že bych něco prováděl. Já chyby nemám a rozhodně se nechovám nijak špatně".
IGN: iTzMari_
Ako vždy, pozorujem aktuálne dianie na serveri z temnoty. A až po určitej dobe sa prejavím so svojim názorom/celkový pohľad na vec.
Sledujem kauzu "adameks1" už nejaký čas a dospel som k názoru... naozaj si taký egoista a arogant? Tiež som bol na tom podobne ako ty, všetci boli proti mne, každého som štval, robil problémy, či už to bola realita, alebo ten virtual svet. A vždy to dopadlo, ako? No presne tak ako si myslíš. Dopadlo to veľmi zle. Pre koho? No, pre mňa, logicky.
Aj keď som písal/hovoril dojemné slohy o tom, ako mi to je ľúto (to asi nepoznáš), tak to vždy skončilo, ako to skončilo.
Preto ti dávam dobrú radu, ako sa z toho dostať. Máš dokopy tri logické možnosti.
Prvá, zmeň prostredie, choď inde, nájdi si inú komunitu... za pár mesiacov zabudneš na všetko, ver mi. :)
Druhá, napíš totálne dojemnú slohovku a sám si požiadaj o nejaký pekný trest.
Tretia, rob to čo robíš, ale to nie je logická možnosť, to bude tá najhoršia možnosť. Prečo ju teda píšem? Lebo vždy, keď mi niekto dá na výber z dvoch možností, tak moja klasická fráza znie: "Vždy existuje aj možnosť c."
Bye bye. :P
♫ Hovorím to nejedekrát,na pódium budeš stáť.
A každý kto sa ti smial,sa bude pozerať ako si to dal. ♫
IGN: adameks1
@MARIMR008 1. kam mám jít? 2. Ok budu na tom přemýšlet ale trošku by si mi mohl pomoci s tou slohovkou moc na slohovky nejsem :)
ale Díky za radu :) dávám +rep za to že skoro nikdo neví jaký to je, autista tu skoro nikdo není a pokud jo tak napiště něco jako "Jsem autista a chápu tě"
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
IGN: iTzMari_
Kde máš ísť? No buď nájdi iný server, alebo nejakú inú hru. Ale v tomto pekle menom "CZ/SK komunita", nenájdeš veľa vecí lepších ako náš server, podľa mňa. Bol som na veľa serveroch, či už v AT, alebo normal hráč (tie väčšie samozrejme...) a len pár serverov dosahuje kvalitu, dosť dobrú na to, aby sa tam oplatilo chodiť. +niektoré servery nie su presne určené na klasický MC, tým pádom sú buď módované, alebo určene na nejaký plugin (RPG, Zombie Survival,...).
♫ Hovorím to nejedekrát,na pódium budeš stáť.
A každý kto sa ti smial,sa bude pozerať ako si to dal. ♫
IGN: MrFilip_CZE
Děkuji Sponzor MrFilip_CZE
Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/
Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz
Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2