HELPER vs. ADMIN • Minicraft.cz

Deleted_4060
Hráč

85 postů
5 reputace

IGN:
Od Deleted_4060 » přes 7 let

Zdravim, dnes sem dostal ban. Ne- nebudu posílat žádost o unban, ja chci podrobné vysvetlení.

Byl sem na KITPVP, a zajímalo mne či sou povolený slabý hacky, nebo nevím či to sou hacky, zeptal sem se helpera, či je  povolené

fullbright, a sprint, helper dúrazne odpovedel že áno, tohle je povolený, tak sem si šel zapnout ty 2 veci, a normálne sem hrál, kedže mám

legend kit, ktorý je nenormálne silný jeden týpek sa spýtal či mám hacky, ja že áno, fullbright a sprint, jak mi povolil helper, a zachvílu mi prišiel ban o tomasC...

Hmm žeby helper vs admin?

@RandomJmeno

@TomasC

Hackoval som, ale už NEHACKUJEM!

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 7 let

Zdravím, nic takového samozřejmě povolené není.

Edit: @NightRabbit_ tě nejspíš pochopil jako že si posuneš Brightness posuvník v nastavení klienta. Na sprint ses ho neptal.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

Deleted_4060
Hráč

85 postů
5 reputace

IGN:

ptal, ale jenom taky ze na pismenu w mam hned sprint

Deleted_4060
Hráč

85 postů
5 reputace

IGN:

a on dobre vedel jak sem to myslel a rikal sem tomu hacky a on to vedel

iiDann
Sponzor

11 postů
2 reputace

IGN: iiDann
Od iiDann » přes 7 let

Akékoľvek hacky sú zakázané :D 
Pravidlá,..

iiDann@email.cz

iiDann

itzbusybilly@gmail.com
iiDann

NightRabbit_
Hráč

49 postů
32 reputace

IGN: NightRabbit_
Od NightRabbit_ » přes 7 let

Zdravím, presne ako hovorí @RandomJmeno.

Keď si sa ma spýtal na väčšie svetlo, myslel som si, že hovoríš o normálnych nastaveniach, keďže v Pc si môžeš nastaviť vyšší Jas. V Mc to samé.

A keď bola reč o šprinte, automaticky sa mi vynorili základné nastavenia Mc. (Nastavenia-->Ovladanie-->Beh) https://ctrlv.cz/gE05

c6lG.png

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 7 let

Ban za cheating jsem ti už jednou dal a v tvém seznamu je víc takových banů, takže ikdyby sis požádal o unban tak bys ho stejně nedostal. Žádný slabý sprint nebo cokoliv jinak zvýhodňující není povoleno. Pokud máš díky tomu výhodu nad hráči, tak to určitě povolené není a na to se AT snad ani ptát nemusíš je to napsáno v pravidlech.

Deleted_4060
Hráč

85 postů
5 reputace

IGN:

Takže svetlo si múžu nastavit v nastaveních grafiky, a v ovládáni taky sprint, tak nevid´m problém, každý si to mýže nastavit baz hacku...

Deleted_4060
Hráč

85 postů
5 reputace

IGN:

žádám o vyřešení

@saffers

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 7 let

Saffers tu nic řešit nebude, pokud tedy nebude chtít. Takovéto problémy tu ale řešíme my, dokonce jsi slyšel i vyjádření od vedení AT. Máš plno banu za cheaty na tvém nicku, takže plno tvých věcí může být zkreslených a s cheaty už zkušenosti máš, takže dost dobře víš, že to není povolené. Jinak pošli mi do soukromé zprávy tvůj log, kde jsi se údajně na ty věci ptal. S unbanem nepočítej už takhle stačí, že jsem ti ho dal omylem na kratší dobu. Taky přesouvám a zamykám, pokud se chcete někdo vyjádřit (resp. saffers) tak si ho odemkněte