Guildy • Minicraft.cz

🍭🐱
Hráč

29 postů
8 reputace

IGN: CandyCat141
Od 🍭🐱 » přes 8 let

Na serveru bych chtěl mít guildy jako na hy*****u. Hráči získají body za vítězství (a prohry - menší částky), majitelé si mohou koupit perky a tak dále. I statistiky na webu by byly úžasné! Můžete také přidat něco, co není na Hy******, jako spojenectví. To bych opravdu chtěla. Nevím, jestli je to možné, nebo jestli by se to líbilo ostatním - ale mě jo. A co taká válka guild? Myslím, že by to bylo zábavné, nemyslíte?

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 8 let

Zdravím,

Já jsem proti kopírování věcí z H. Rozhodnutí není však na mně, proto nechám volné místo pro vyjádření AT. Pokud na toto H. nemá patent, a AT / Vedení bude souhlasit, přidat se to může. Hlavní slovo má však Vedení serveru.

~ Swee.

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

Nitrix
Sponzor++

391 postů
131 reputace

IGN: PlayboyNitrix
Od Nitrix » přes 8 let

Proč všichni berou nápady od H.? Co takhle vymyslet něco originálního...

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Udělal bych nějaký speciální koncept postavený na základě techto gild. S tímto přesným nápadem příliš nesouhlasím.

Odeslaný screenshot obrázek

ItsLeopard
Sponzor

64 postů
9 reputace

IGN: iHaq_
Od ItsLeopard » přes 8 let

Drž hubu Niitrixi,nikdo není na tvoje kecy zvědavej,náhodou je to mega nápad a to že jsi pryč z AT je jedině dobře,stejně všem jen škodíš a urážíš je a jejich nápady!!!

JMENUJI SE ITSLEOPARD A NESNÁŠÍM VLKY. laughlaugh

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let
Uklidni se, nikdo na tve nalady a vylevy na forku neni zvedavej @ItsLeopard. Pokud se budes takto chovat existuje lek, lock topiku nebo mazani takovych prispevku

E-mail: polakjack@minicraft.cz

ItsLeopard
Sponzor

64 postů
9 reputace

IGN: iHaq_
Od ItsLeopard » přes 8 let

Hmm.A co stejně už tu nehraju.Samozřejmě se uklidním.

JMENUJI SE ITSLEOPARD A NESNÁŠÍM VLKY. laughlaugh

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let
To, ze tu nehrajes je sice jina vec, ale neznamena ze tu budes delat scenky na foru. Forko slouzi na reseni problemu a ne na vylevani srdicka na ostatne hrace..

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Nitrix
Sponzor++

391 postů
131 reputace

IGN: PlayboyNitrix
Od Nitrix » přes 8 let

Vážně? Já už dávno nikoho neporovokuji. Dále říkáš že urážím jejich nápady a tohle je tvůj nápad? není. To že se mi nelíbí většina nápadů je na tom že jsou nesmyslná nebo skopírovaná od H. nebo jiných serverů. I já takhle nenadával poslední týden než mě vyhodili. Nechápu co tě to popadlo (nechcu vyvolávat hádku :/)

x_Be1laHD
Hráč

26 postů
6 reputace

IGN: x_Be1laHD
Od x_Be1laHD » přes 8 let

Nechci se do toho moc plést, ale @NitrixCZ má pravdu..

#Minicraft je Nejlepší!