IGN: CandyCat141
Na serveru bych chtěl mít guildy jako na hy*****u. Hráči získají body za vítězství (a prohry - menší částky), majitelé si mohou koupit perky a tak dále. I statistiky na webu by byly úžasné! Můžete také přidat něco, co není na Hy******, jako spojenectví. To bych opravdu chtěla. Nevím, jestli je to možné, nebo jestli by se to líbilo ostatním - ale mě jo. A co taká válka guild? Myslím, že by to bylo zábavné, nemyslíte?
IGN: Adam653
Zdravím,
Já jsem proti kopírování věcí z H. Rozhodnutí není však na mně, proto nechám volné místo pro vyjádření AT. Pokud na toto H. nemá patent, a AT / Vedení bude souhlasit, přidat se to může. Hlavní slovo má však Vedení serveru.
~ Swee.
⬐ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
➳ 𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵
➳ 𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣
⬑ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
IGN: UltimateDragonCZ
Udělal bych nějaký speciální koncept postavený na základě techto gild. S tímto přesným nápadem příliš nesouhlasím.
IGN: iHaq_
Drž hubu Niitrixi,nikdo není na tvoje kecy zvědavej,náhodou je to mega nápad a to že jsi pryč z AT je jedině dobře,stejně všem jen škodíš a urážíš je a jejich nápady!!!
JMENUJI SE ITSLEOPARD A NESNÁŠÍM VLKY.
IGN: PolakJack
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: iHaq_
Hmm.A co stejně už tu nehraju.Samozřejmě se uklidním.
JMENUJI SE ITSLEOPARD A NESNÁŠÍM VLKY.
IGN: PlayboyNitrix
Vážně? Já už dávno nikoho neporovokuji. Dále říkáš že urážím jejich nápady a tohle je tvůj nápad? není. To že se mi nelíbí většina nápadů je na tom že jsou nesmyslná nebo skopírovaná od H. nebo jiných serverů. I já takhle nenadával poslední týden než mě vyhodili. Nechápu co tě to popadlo (nechcu vyvolávat hádku :/)