Návrh: Turnaje • Minicraft.cz

Obchodnik003
Sponzor++

231 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 8 let

Zdravím, chcel by som sa spýtať či by niekto mohol pridať a organizovať tzv. turnaje (konali by sa každý mesiac), princíp by bol že by sa odohrával zakaždým na inom svete (SheepWarfare, Lab, kitPvp atd.) a aj typ turnaja by bol prispôsobený danému serveru, napr. na buildcreative-najlepšia stavba len z vlajok za obmedzený čas, Eggwars-pavúková tabuľka, Zombies-najdlhší čas prežitia, Survival-Egg hunt atď... Odmeny by boli buď coiny v neveľkom množstve (napr. 2000 vítazovi) alebo ešte lepšie Suffix ako kvázi titul (po výhre v creative titul "the creative", výherca na SheepWarfare-"the shepherd" prípadne po česky)

Výhody: Znovupopularizovanie málo hraných hier,

väčšia atraktivita serveru,

Nevýhody: Organizátor na tú dobu (napríklad 15:00-každá druhá sobota v mesiaci) MUSÍ VŽDY prísť-také odkadanie real lifu na druhú kolaj

Ak má svet málo miest na hráčov, kopec hráčov nebudú môcť zúčastniť a teda z toho nič mať nebudú

@RandomJmeno  @Saffers  

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 8 let

Zdravím, nápad to je dobrý. Byl bych rád, kdyby se to uchytilo.

Moralizujeme společnost

ItzTuta_
Sponzor++

165 postů
139 reputace

IGN: ItzTuta_
Od ItzTuta_ » přes 8 let

Nemám slov. :) Úžasný nápad !!!

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 8 let

Dobrý den, mně přijde nápad dobrý, uvidíme jak se vyjádří @saffers. S pozdravem, iGaara_.

x_Be1laHD
Hráč

26 postů
6 reputace

IGN: x_Be1laHD
Od x_Be1laHD » přes 8 let

Čau, mě příjde nápad dobrý.. není co dodat! Počkáme, jak už řekl Gaara, na vyjádření saffa

#Minicraft je Nejlepší!

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

IGN: NicoFilippo
Od NicoFilippo » přes 8 let

+1

Tá nevýhoda s málo svetmi je dosť..otázna. Možno by mohol byť na tieto turnaje/eventy plugin? Bolo by to jednodchšie, ale asi nereálne...alebo?

Ešte k tým odmeňovacím suffixom - meno hráča by bolo celkom dlhé, z napríklad 'VIP Obchodnik003' by bolo 'VIP Obchodnik003 the shepard'. Keby sa dalo dať ten titul nad alebo pod meno... Predstavte si niekoho z dlhým nickom aj prefixom ešte aj s suffixom. Tie coiny znia reálnejšie, ale po pravde, nie je to nič originálne (coiny sa dajú aj kúpiť apod.) Ak by sa do tohoto šlo, bolo by dosť dilém koré by sa muselo vyriešiť. Ale ako nápad je to super!

Meno 'NicoFilippo' má certifikát, čiže nechcem vidieť žiadnych imposterov, okay?

Obchodnik003
Sponzor++

231 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 8 let

A vôbec... vadí že bude mať niekto dlhšie meno? Zdá sa mi že tabuľka v TAB sa prispôsobí automaticky, v Chate je to šuma-fuk nakoľko sa dá pisať až na štyri riadky len samotný text, a pri face-to-face stretnutí playerov si síce bude musieť jeden odstúpiť aby videl celé meno, ale aspoň to bude mať ten želaný efekt rešpektu. Ešte som zabudol dodať že ak niekto vyhrá viac ako raz tak stále bude môcť mať aktívny len jeden titul (buď najnovší, alebo to zapluginovať že si suffix vyberie podobne ako skin, reštartuje Minicraft a má zmenený) . . . HELPER+ NicoFilippo -Pastýř

Druhá varianta: Alebo by bolo len napr. v zátvorke "sezóna" titulu napr. prvý by mal ten suffix &e(08/2017), druhý to isté len strieborne &7(08/2017), tretí bronz &6(08/2017), bolo by to kratšie a aspoň by sa dal dohľadať typ turnaja v ktorom sa umiestnil. Prípadne ak to je takto príliš suché, tak sa na začiatok vsunie nejaká skratka, napr. M ako majster alebo 1M, 2M (1. miesto, 2. miesto atď.). . . HELPER+ NicoFilippo (2M/08/2017)

Tretia varianta: Jednoducho dať číslo 1-3 z odpovedajúcou farbou (zlato striebro bronz) ako suffix, a každé dalšie by sa len pridávali za čiarku . . . HELPER+ NicoFilippo 2, 3, 3

Ten problém s malou kapacitou svetu sa dá brať aj tak že kto neskoro chodí sám sebe škodí... Ako keď počúvate, že (pra)rodičia kedysi stáli frontu už deň pred otvorením obchodu, aby sa im ušli džínsy

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let
S tými suffixmi nesúhlasím, robilo by to akurát bordel v prefixoch, bolo by to neprehľadné a každý by sa pýtal, čo to znamená. Nie každý si totiž číta fórum a aj keď už, tak nemusí nájsť tento topik. Stačila by 'stena víťazov', kde by boli na tom serveri zmenení, v čom a ako vyhrali. Ale ja s tými turnajmi moc nesúhlasím, nepáči sa mi to. (Môj názor)

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Deleted_4060
Hráč

85 postů
5 reputace

IGN:
Od Deleted_4060 » přes 8 let

Som za :) možno nie vedla mena prefix ale ako je na mi*****xe pod menom :) nebol by to zlý nápad

Hackoval som, ale už NEHACKUJEM!