IGN: Infernape
S jedním Helperem jsme hrali novou minihru Zombies a toto se mi nezdálo velmi pěkné. Osobně mi to nevadí, ale přijde mi to jako urážení USA a Ruska - kde to v aktuální době není nejlepší. V packu je zvuk, kde se doslova říká toto: Even a stupid American [?] drunk Russian could do better [?] ([?] znamená že nerozumím). Je to zvuk s názvem 'wings1' (celý pack jsme prelustrovali :D). EDIT: je to mob.enderdragon.wings1
A v packu máte skvělou hudbu. To posloucháte přes příkazy? Já jsem je ve hře ještě neslyšel ale například mob.enderman.stare :D Nebo i mob.ghast.affectionate_scream je funny. Takové, country. Není můj styl ale chválím za easter egg. A tomu, kdo to nahrával posílám virtuální diamant, fakt třída. 👌.
Všiml jsem si, že RP nemá ikonu. Jen takový malý detailík krásy.
Jako bonus, jen připomínám že Zombies porušuje minecraft EULA, dává vipkáčom více života. Bonzovat to nejdu, jen říkám že se to nesmí :s .
Good evening, children. Welcome to Zombie survival. We have three rulzz. Number one - shoot the zombies. Number two - no escaping, and three - try not to dieee! Remember, all of the sounds are from Black Ops 2 made by Activision, not us. FETCH ME THEIR SOULS! Oh uh. *creepy laugh*
I've gotta learn how to love without you! I've gotta carry my cross without you! Stuck in a riddle and I'm just about to, figure it out without you! And I'm done sitting home without you! Fk I'm going out without you! I'm gonna tear this city down without you! I'm going Bonnie & Clyde without you!
Vždy se koukni na to, co nevidíš
hidden text club