IGN: Adam653
A máme to tady zase, nové Hlavní Lobby. A už jen za pár dní, nové Auth Lobby.
Nové hlavní lobby už bylo potřeba, protože to staré je na serveru už od 16.9.2016, což je docela dlouhá doba. Na našem novém lobby se pracovalo už od 8.6.2017. Zkoušeli jsme různé kombinace blocků, co se k sobě hodí, a co naopak ne. Až nakonec naše práce byla u konce a výsledek vidíte jako Hlavní Lobby. Postavené bylo ještě jedno lobby. Ale to se po pár dnech práce smetlo ze stolu a začalo se znovu. Na Lobby je spousta věcí, které je potřeba objevit, ale to udělají hráči časem. Hlavní novou věcí je odstranění portálů, které se náš BT rozhodl nahradit ArmorStandama. A také to, že už celé Lobby není postaveno jako island, který létá. Ale jako Ostrov s vodou okolo. Ale to uvidíte, když si celé lobby projdete. Na Hlavním Lobby mají svůj kus práce Buildeři: @_Bonnie_CZE_ @iSweesh @Adam653 a @Daerin.
Také se už pracuje na Auth Lobby, aby nebylo Staré Auth Lobby a Nové Hlavní Lobby. Lobby bude za pár dní nahráno na server. Takže se máte na co těšit.
Na závěr bych rád řekl, že každý člen Admin-Teamu dal ruku k dílu. Ale členi, které jsem jmenoval, mají zásluhu největší. Doufáme z celého srdce, že se vám naše Lobby padne do oka.
⬐ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
➳ 𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵
➳ 𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣
⬑ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
IGN:
Zdravím, to nové lobby se vám moc povedlo. Jsem moc rád že máme na serveru tak nadaný Admin Team. Doufám že budete pokračovat v tak úžasných věcích. Takže vám moc děkuji za toto lobby a tím se loučím protože letíme do egypta takže nebudu aktivní...
Děkuji LukynrCZ :)
Ps: Jdou se hledat secrety... :D
IGN: UltimateDragonCZ
Zdravím, daerine, odvedl si opravdu skvělý kus práce, díky Ti za to. :)
IGN: _BellaLP
Zdravím. :)
Lobby je super, povedlo se! Chválím Admin Team, odvedli jste kus práce! :D
A Secrety dobře schované, ale těším se až nějaký najdu. :3
Díky za tak povedené lobby, už se těším na Auth Lobby. :)
S pozdravem,~Bella c:
SPONZOR _BellaLP
Můj podpis: ~Bella~