adameks1 | Vyjádření - Jeho chování apod. • Minicraft.cz

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 7 let

Dobrý den, povšiml jsem si, že @adameks1  se docela usilovně snaží aby získal UnBan a tvrdí, že nic neprovedl. No, s tímhle bych fakt nesouhlasil. Pokud fakt napsal do žádosti o UnBan to, co skopíroval ZiqZaq tak se ani nedivím, že dostal ban. Navíc, když Filipovi říkáš Filípku tak si každý dokáže představit, že jsi to nemyslel  příjemně, a myslím, že jsi to aji příjemně nemyslel. Dále, jak psala asi polovina A-Teamu, saff má strašně moc práce jak v reálném životě, tak ve virtuálním. Denně musí odpovídat na stovky otázek, a pak příjdeš ty, nadáváš A-Teamu, potom chceš UnBan, asi tak 10 členů A-Teamů řekne Ne a ještě chceš aby se vyjádřil saff? Podle mě stačí i když se výjádří 3 členi A-Teamu a může to už být uzavřené. Za tu dobu, co tě znám tak jsem ani 1x neviděl na tobě něco pozitivního, navíc, když mě oslovuješ na serveru kidem tak mi to taky není moc příjemné. Nechci se hádat, tak ti možná odpovím na 1 otázku a dál to řešit nebudu. Za mě sis ten ban zasloužil a taky si podle mě zasloužíš prodloužení.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
Ty to riešiť nemusíš, zároveň ťa žiadam o to, aby si nezakladal podobné príspevky, kde prezentuješ svoj názor na nejakého hráča z dôvodu, že sa to tu veľmi rýchlo môže strhnúť na hádku. Zároveň to zamykám z dôvodu, ktorý som napísal vyššie.

E-mail: polakjack@minicraft.cz