Všichni sprosti nebo nadavajici hraci • Minicraft.cz

alexvelikyCZ
VIP

9 postů
0 reputace

IGN: alexvelikyCZ
Od alexvelikyCZ » přes 9 let

ja nvm k cemu je na serveru prikaz /report uz jsem nahlasil asi 20 hracu za nadavani protoze vim ze tam hrajou i ´´deti´´ jako je moje 9 leta segra ale i kdyz jsem reportoval tak mi prislo ze to nema zadny vysledek nvm jestli se to posila do kose ale druhy den co jsem prisel na server po reportu jednoho urciteho hrace (zatím nechci jmenovat) tak tam byl znovu na stejnem uctu a zase nekomu nadaval do kok*** a cur*** a mozna i hur a ja uz nvm co s tim . moje segra nastesti nikoho takoveho doufam nepotkala ale server nema vekovou hranici od kolika let se tam muze hrat a proto by se takovihle lidi meli pri nejmencim mutovat jestli to jde a jestli se tohle uz nekde resi tak se omlouvam za zakladani tohoto vlakna ale prosim delejte s tim neco . :) dekuji 

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

AT nemůže kickovat nadávající hráče, když nadávku nevidí. Tedy, report zde nepomůže. V tomto případě používej možnosti screenů (snímku) s hráčem, který porušil nějaké pravidlo a zašli je třeba zde, na fórum, nebo na skype administrátora, který je aktivní. 

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

Alexi všichni tady víme že tu někdo bude furt nadávat . Nedá se to zklidnit . Některé uklidníme ale najdou se jiní . Bouhžel tohle k hrám patří :( . Ale řeknu ti jednu skutečnost.
80% z těch co nadávájí jsou mladší než tvoje ségra :)

..