IGN: AlexikCz
Zdravím,
Musím sem napsat jak jsem znechucen drzostí hráčů. Včera jsem se setkal s případem, že napsal do chatu něco na způsob "Myslíte si, že je Alexik kkto?" Jen to mě dostalo co si hráči dovolí. Poté co hráč dostal mute na 3 hodiny se připojil za nick AlexikJeKokot. Poté co dostal ban se připojil za nick AlexikJeKokot1 až AlexikJeKokot5. To už mě zarazilo tak jsem napsal Operátorovi, který mu ihned udělil ip-ban na 30 dní. A tímto se Vás chci zeptat co se to děje s dnešníma hráči ? Také si na Vás toto dovolují ? Napište a pochlubte se ! - AlexikCz
Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)
Všem Vám přeji krásný Nový rok :)
IGN: ESCGamer55
IGN: MyDarkDesires
Esc je úplně neco jiného když ti nadávají do Koko** a jen že jsi noobka :) . Dívej se na mně nadávájí mi víc než alexíkovi a to každý den . Alexíku po čase si na to zvykneš :) . Řeknu to takhle, když vám někdo nadává chce si jen vybít zlost a nebo smutek :) . Nevšímejte si jich a užívejte si života kluci a děvčata :)
..
IGN: AlexikCz
Neříkám, že mi to vadilo, bo naopak já si z toho dělám srandu, ale jen mě štve, že si to ty hráči vůbec dovolí. A i kdyby mi nadávali jak chtějí, stejně dostanou mute a nebo ban. Takže nevím co tím chtějí docílit.
Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)
Všem Vám přeji krásný Nový rok :)
IGN: StarekCraft
Ahojky,Dnes mi jeden hrac jmenem HDhomeCZ rozgrifoval stavby na mim plotu na buildcreative.
on mi rekl ze chce pomoct mezi tim tam udelal lavove kostky a sphere.dal jsem pulku do poradku ale mam to tam rozgrifovani.
a taky mi rikal ze to da vsechno do poradku ale nedal :///.dali byste mu IP-BAN za grifovani pls.
Dekuji.a byl trochu drzy .
IGN: matolka
Potřebujou nadávat na lidi kvůli tomu, že dnešní doba je krutá, jak se jedná ohledně reality, to samé i v internetě.Potřebujou nadávat protože se jim to líbí, nebo maj nervy.Většina lidí nadává díky youtuberům, podle mého jak poslední dobou vidím, vidím v komentářích "uš nykdy nenadacej kkt" A takové podobné nadávky v takovém věku, které bylo představeno, ano, divím se, že rodiče jim nezakážou PC, ale jedná se i o reality, takže ve škole se to přenáší prostě všude.Hrozné..
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka