Omlouvám se. • Minicraft.cz

ItzDopa_
Hráč

64 postů
17 reputace

IGN: ItzDopa_
Od ItzDopa_ » přes 8 let

Dobrý den, dnes bych se chtěl omluvit všem členům A-Teamu a možná i pár hráčům, ke kterým jsem se choval nevhodně nebo je jakkoliv urážel. Je mi líto, co jsem za několik měsíců provedl, ale asi se to nedá vrátit zpátky. Ale chtěl bych to alespoň částečně napravit tím, že se omlouvám následujícím členům A-Teamu: @ActiveAngel, @TomasC@Hitt_, @UltimateDragonCZ, @leggy123, @ItzDarkMagic a @MrFilip_CZE, je mi fakt líto, že jsem Vás nějak urážel či provokoval, fakt mi to je líto, chtěl bych jen, aby jste mi dali poslední šanci. Klidně když se teď budu chovat jakkoliv nevhodně, můžete mě potrestat za opakované problémy které jsem na serveru dělal. Také bych se chtěl omluvit následujícím hráčům: @Marca_Hraje, @GlenIsHere, @adameks1, @MaxTroll, @calouis @Iohannes a @Bob_Jonez, omlouvám se, že jsem Vás jakkoliv urážel, provokoval či otravoval, žádám Vás, aby jste mou omluvu přijmuli, jelikož je mi vážně líto, že jsem Vás nějak urazil, jestli chcete nějaký větší důkaz, že je mi to fakt líto, napíšu Vám více do SZ (Soukromých Zpráv na webu). Mohli bychom si to vyřešit i hovorově přes Skype, ale to fakt nezaručuji. Ještě naposled se všem omlouvám, snad mou omluvu přijmete. Děkuji za pozornost.

- ItzDopa_, neboli dopamen, _D0PA_.

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 8 let

@ItzDopa_ OK klidně SZ i Skype 

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

GlenAaron
Sponzor++

36 postů
13 reputace

IGN: GlenAron
Od GlenAaron » přes 8 let

Odpouštím ti.

I bully people ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 8 let

Je to hezké, ale neodpustím ti. Ode mne odpuštění opravdu nečekej. To, co jsi tu dělal je strašné.

Moralizujeme společnost

ItzDopa_
Hráč

64 postů
17 reputace

Od ItzDopa_ » přes 8 let

@ActiveAngel, vím, je mi to strašně líto že jsem tě jakkoliv urážel. Ani se nedivím, že jsi mou omluvu nepřijmul. Já na tvém místě bych udělal to samé.

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let

No, to co jsi udělal, nebylo zrovna hezké... ale odpouštím ti... snad ses poučil...

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

ItzDopa_
Hráč

64 postů
17 reputace

Od ItzDopa_ » přes 8 let

@MrFilip_CZE, poučil jsem se, o to se neboj. Slibuji, že tohle už nikdy neprovedu.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let
Myslím, že sa nemusím nejak extra rozpisovať, keď mám skoro totožný názor s @ActiveAngel (Activovým)

E-mail: polakjack@minicraft.cz

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

No, nevím co bych měl přijímat, my dva jsme si nijak neuškodili.

Odeslaný screenshot obrázek

Marca_hraje
Hráč

10 postů
5 reputace

IGN: Marca_hraje
Od Marca_hraje » přes 8 let

Pohoda, moc se ani nestalo:)

~Marčík