Zasedlý HELPER?? • Minicraft.cz

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 8 let

Zdravím,  ten dotyčný už asi ví no prostě mám problém asi si na mě zasednul protože to není normální 

Prosím o potrestání Mr. HELPER ImStrafe_ 

Protože ze sebe dělá ještě většího debila než je

kdyby byl v pohodě tak bych toto nepsal 

prosím aby už nebyl na minicraftu helper nebo budu nucen odejít a to jako fakt takže ON nebo JÁ? No to bude na @saffers

už sem mu řekl že to je zbytečný všechno ale on si prostě trvá na svém a ani mě nevnímá 

když mu řeknu že není normální tak se ptám Je Snad Na Prášky? nebo je Autista? nebo má jinou Životní vadu? asi Závislák ale jinak nevím 

no nejsem na slohovky takže díky všem kamarádům atd... prostě na minicraft sem chodil každý den ale až do této doby už nebudu chodit vůbec a nebo jednou za měsíc (kvůli islandu a parcelám a resce) 

Jsem zvědavý na vyjádření 

@ImStrafe_ @saffers 

když mě někdo nasere tak se neunesu a jdu to ze sebe vypsat/vyběhat/vyhrát 

takže toto by bylo vše a kdo souhlasí nebo vám taky nějaký HELPER dělal zlé věci tak dejte reputaci 

Díky

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

Deleted_4775
Hráč

47 postů
16 reputace

IGN:
Od Deleted_4775 » přes 8 let

@adameks1, tak za prvé by ses měl uklidnit. Za druhé, jesliže Helperovi @Strafe nadáváš do autistů a závisláků, tak nečekej, že ti ještě poděkuje. A za třetí, jestli myslíš, že je zamítnutí nahlášení hráče kde není VŮBEC vidět, že hráč se nějak prohřešil zasednutí tak nevím, co si myslíš.

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 8 let

@ItzDopa_ nehodlám se hádat

@saffers

vyřeš to 

popč. ho vyhoď

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

Deleted_4775
Hráč

47 postů
16 reputace

IGN:
Od Deleted_4775 » přes 8 let

Prosím tě, jediný kdo tu rozpoutává hádku a provokuje jsi pouze ty. Dál to řešit nebudu.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let
Ban ti predlžujem, určite raz nájdeš server, kde budeš so svojimi kamarátmi behať po lúke a hľadať duševný pokoj. Takže, k tomu, čo si mi spamoval ingame "naval unmute" asi 7x, potom niečo s tým, že "rly, zase začínaš? Už me sereš!!!" asi 4x. Myslím, že som ti dal dosť jasne najavo, že sa máš upokojoť, nedal si si povedať a tu máš výsledok. A ak si myslíš, že týmto tvojím chorým výstupom ti znížim trest si na omyle, spravím úplne opačnú vec na najdlhšiu stanovenú hranicu 7d. Keď chceš odíď si, takých hráčov, čo sa nevedia správať a v SZ sa vyhrážajú, že mi zaručíš vyhadzov a, že si prehodíme hodnosti fakt nestojíme.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 8 let

Zdravím,

To, že si na  tebe někdo zasedne, je možné. Ale ImStafe_ to není. Tento náš helper vše řeší bez občasného humoru. Vážně. A takto se to dělat má. Navíc pokud mu říkáš to co jsi psal ( Jsi na práškách ect.) Tak se nedivím. Je hnusné, utahovat si z Autistů.

-- Adam653 @adameks1

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

tophx
Developer

1008 postů
749 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 8 let

Žádne důkazy, zbytečné vlákno.