Ban bez důkazu. • Minicraft.cz

Bob_Jonez
Sponzor

6 postů
0 reputace

IGN: Bob_Jonez
Od Bob_Jonez » přes 8 let

Zdravím, chtěl bych dostat unban z důvodu toho, že jsem byl zabanovám pouze na tom, že jsem do chatu na KitPvP napsal, že používam Ka, což jsem myslel ze srandy, ale Helper _ImStrafe mi udělil ban. 

Deleted_4775
Hráč

47 postů
16 reputace

IGN:
Od Deleted_4775 » přes 8 let

Vážený @Bob_Jonez, za přiznání k cheatům se banuje a navíc @Strafe nemohl vědět, že to nemyslíš vážně. Nevím, jestli tě odbanují, ale nemyslím si že máš na to velkou šanci. S pozdravem, Dopa.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let
V hre to vôbec ako irónia nevyzeralo, naopak za tvoju cheaterskú minulosť/súčasnosť to pripadalo celkom reálne. A na žiadosť o UB je vlastná sekcia.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Bob_Jonez
Sponzor

6 postů
0 reputace

Dopo, myslíš, že kdybch měl tu Ka, tak bych do chatu, že jí mam, ještě když jsem věděl, že tam je Helper? A aspoň by si mě mohl ověřit a ne, že mi hned napaří ban.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

Nemusím si overiť nič, keď priznanie pripadá za reálne, takže si za to dostal polovičný trest (15d) ako sa banuje. Za cheaty máš ban na 30d

Bob_Jonez
Sponzor

6 postů
0 reputace

Strafe, tak to vidím asi poprvé, hraju na mini už nějaký ten pátek, ale za tohle mi ještě nikdo nedal ban. A to se v AT pár lidí za to dobu už vystřídalo.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

Všetko je sa stane prvýkrát a myslím, že keď tu hráš ten piatok mal by si niečo o pravidlách vedieť

natalkiis
Sponzor++

152 postů
62 reputace

IGN: natalkiis
Od natalkiis » přes 8 let

Souhlas ze Strafem ... a k @Bob_Jonez Jak může vědet že to myslíš ze srandy ? ... přístě si rozmysli co píšeš ... nemá to smysl že to napíšeš For Fun ... Strafe dělá pouze svojí práci ... a každý člen A-Teamu je jiný ... Strafe pravidla bere vážne ... tak si to opravdu rozmysli .. 

natalkiis
Sponzor++

152 postů
62 reputace

IGN: natalkiis
Od natalkiis » přes 8 let

Děkuji za REP+ :3