IGN: NicoFilippo
Zdravím. Som na tomto serveri nový, dostal som sa k nemu cez GameTracker. Keď som začal hrať, mal som módy pre Hypixel. Chcel by som vedieť aké sú povolené a zakázané módy pre server.
Dakujem za info
IGN: RandomJmeno
Povolené modifikace jsou vypsány v pravidlech. Můžeš používat cokoli, co tě nějak nebude zvýhodňovat před ostatními nebo dělat práci za tebe.
1.15 Je přísně zakázáno používání jakýchkoli úprav klienta, hacků, cheatů, módů nebo resurce packů, které nějak ovlivňují požitek ze hry nebo dělají práci za hráče. Do této sekce patří také různé autoclickery, dobleclickery nebo makra. Povolené modifikace jsou: Shaders mod, Optifine a Reii's minimap a běžné resource packy (kromě X-Ray RP apod.).
//Promazány příspěvky s nesmysly
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: NicoFilippo
Dudu_man said:Povolené modifikace jsou vypsány v pravidlech. Můžeš používat cokoli, co tě nějak nebude zvýhodňovat před ostatními nebo dělat práci za tebe.
1.15 Je přísně zakázáno používání jakýchkoli úprav klienta, hacků, cheatů, módů nebo resurce packů, které nějak ovlivňují požitek ze hry nebo dělají práci za hráče. Do této sekce patří také různé autoclickery, dobleclickery nebo makra. Povolené modifikace jsou: Shaders mod, Optifine a Reii's minimap a běžné resource packy (kromě X-Ray RP apod.).
//Promazány příspěvky s nesmysly
Ja mám Rei's Map, Optifine, Shaders (ktorí mi na minicrafte z niakeho dôvodu nejde). Mám aj 5zig mod, ale pre minicraft server je k ničomu. Je to server-utility na Hypixel. Takže som ćistý. Na niektorých serveroch je totiž zakázaná mapa...
IGN: ESCGamer55
IGN: TheNightN
Řekl bych, že ano
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn