IGN: Marca_hraje
IGN: NightRabbit_
Zdravím.
Aby som sa teda k tomu vyjadril. Áno, Tnt block som položil no nie som až taký hlúpy, aby som ho zapaľoval. Teda, položil som Tntéčko (4Fun) ktoré som chcem okamžite zničiť. Lenže, táto hráčka @Marca_hraje si asi neuvedomila, že keď je vypnutá vlajka explosion, že to na stojany neplatí a tak ho jednoducho zapálila. Potom, čo Tnt vybuchlo začala na mňa hádzať všetkú vynu len aby ona bola v tom nevinne. Potom začala nárážať na odobratie mojej hodnosti za čo dostala mute na 30min. Som pripravený niesť za to následky. Žiadne dôkazy nemám a nechcem to tu zbytočne držovať výrokmi.
Chcel by som ešte dodať, že sú to normálne stojany a tak by som to bezproblémov opravil aj keď podiel vinny má aj hráčka @Marca_hraje.
IGN:
IGN: Marca_hraje
@Itz_Z4jo Proč si myslíš že bych si podpálila svůj vlastní výtvor, máš tu dobré argumenty na které bohužel nemám fotky ale ty stojany předtím měli předělané ruce a chvilku trvalo než jsem se s ostatními dohodla jak to chtějí. Fakt mě mrzí že jsme oba skončili tady a hádáme se o věc o které víme že jsi udělal ty. Snaha o očištění: Ten screen je chvilku po tom co to bouchlo a já u sebe zapalovač nemám.
Takže, nepodpálila ale odpálila. Prečo by si si ničila svoj výtvor? Je to jednoduché, nemáš ma jednoducho v láske. Sleduješ ma za každým kúskom.a fotíš si všetko čo poviem len aby si to mohla použiť proti mne. Síce nemáš u seba zapaľovač, ale za tu chvíľku čo tam spomýnaš si ho mohla odhodiť alebo zmazať.