Griefing • Minicraft.cz

Marca_hraje
Hráč

10 postů
5 reputace

IGN: Marca_hraje
Od Marca_hraje » přes 8 let
Itz_Z4jo (Helper) na Dravkově parcele zničil 5 stojanů (které jsme dělali asi 45 minut) použitím 1 tnt bloku. Jelikož Helper Itz_Z4jo má povolené vše nepotřeboval ani povolení k položení tohoto bloku. Myslím že i preš to že je helper by za své činy měl nést zodpovědnost. (Parcela je opravena co se týče stojanů.)

Odeslaný screenshot obrázek    Odeslaný screenshot obrázek

Následovný mute byl za provokaci neboli to že mu za toto seberou prefix což se mi jako provokace až tolik nejeví. A-team po rekonstrukci vypadá takto  

~Marčík

Nitrix
Sponzor++

391 postů
131 reputace

IGN: PlayboyNitrix
Od Nitrix » přes 8 let

Ty Ast mám za 5 min.

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 8 let

To je to základní ne?

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

Itz_Z4jo
Hráč

95 postů
29 reputace

IGN: NightRabbit_
Od Itz_Z4jo » přes 8 let

Zdravím.

Aby som sa teda k tomu vyjadril. Áno, Tnt block som položil no nie som až taký hlúpy, aby som ho zapaľoval. Teda, položil som Tntéčko (4Fun) ktoré som chcem okamžite zničiť. Lenže, táto hráčka @Marca_hraje si asi neuvedomila, že keď je vypnutá vlajka explosion, že to na stojany neplatí a tak ho jednoducho zapálila. Potom, čo Tnt vybuchlo začala na mňa hádzať všetkú vynu len aby ona bola v tom nevinne. Potom začala nárážať na odobratie mojej hodnosti za čo dostala mute na 30min. Som pripravený niesť za to následky. Žiadne dôkazy nemám a nechcem to tu zbytočne držovať výrokmi.

Itz_Z4jo
Hráč

95 postů
29 reputace

Od Itz_Z4jo » přes 8 let

Chcel by som ešte dodať, že sú to normálne stojany a tak by som to bezproblémov opravil aj keď podiel vinny má aj hráčka @Marca_hraje.

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:
Od Deleted_2658 » přes 8 let

@Itz_Z4jo, jako důkaz můžeš poslat log ne?

Marca_hraje
Hráč

10 postů
5 reputace

IGN: Marca_hraje
Od Marca_hraje » přes 8 let

@Itz_Z4jo Proč si myslíš že bych si podpálila svůj vlastní výtvor, máš tu dobré argumenty na které bohužel nemám fotky ale ty stojany předtím měli předělané ruce a chvilku trvalo než jsem se s ostatními dohodla jak to chtějí. Fakt mě mrzí že jsme oba skončili tady a hádáme se o věc o které víme že jsi udělal ty. Snaha o očištění: Ten screen je chvilku po tom co to bouchlo a já u sebe zapalovač nemám.

~Marčík

Itz_Z4jo
Hráč

95 postů
29 reputace

Od Itz_Z4jo » přes 8 let

Takže, nepodpálila ale odpálila. Prečo by si si ničila svoj výtvor? Je to jednoduché, nemáš ma jednoducho v láske. Sleduješ ma za každým kúskom.a fotíš si všetko čo poviem len aby si to mohla použiť proti mne. Síce nemáš u seba zapaľovač, ale za tu chvíľku čo tam spomýnaš si ho mohla odhodiť alebo zmazať.

Itz_Z4jo
Hráč

95 postů
29 reputace

Od Itz_Z4jo » přes 8 let

Zamykám, ak niekto z AT sa bude chceť vyjadriť, vlákno si otvorí. Keďže je to len slovo proti slovu.