IGN: majkcz
Ziky zneužívá své práva, navíc jednou.. asi jeho kamarád psal do chatu "Chceš ban? Mám zavolat admina?" Poté napsal že Ziky je jeho kamarád. Jednalo se o nějákou hloupou hádku. Také jsem si všiml, že Iohannes dostal ban neprávem. Viděl jsem že se za celou hru ani nedostal do středu, neničil cestu, nepodkopával, nenadával. Hrál si svoje a podařilo se mu zničit jeden team, kde byl Ziky. Poté dostal ban s chabým, trapným vysvětlením. Podle mého názoru Ziky zneužil své práva a měl by se přinejmenším omluvit.
IGN: Ziky
Děláš si srandu ? :D Musel jsem se zasmát, takové výmysli je vidět, že mě hráči nemají rádi...........
majkcz Chtěl bych vidět důkaz, kde jsem vyhrožoval, protože jsem toto neudělal, neporušuji Pravidla a ani se nepokouším, jsem spokojený v Teamu.
Tak že, prosím dodej důkazi, protože takovýdle výmysl člověka rozveselí :)
IGN: Ziky
Ale, když jsme u toho, ano kamarády mam, ale na každýho jsem spravedlivý, když jsem z někým kamarád neznamená, že mu budu nadržovat, to se přeci nedělá ne ? A jestli chcete si na mě vymýšlet další hlouposti dobře, ale ber na vědomí, že mě je to jedno.
IGN: TheNightN
majkcz said:Ziky zneužívá své práva, navíc jednou.. asi jeho kamarád psal do chatu "Chceš ban? Mám zavolat admina?" Poté napsal že Ziky je jeho kamarád. Jednalo se o nějákou hloupou hádku.
Pokud se jedná o ,,kamarády", tak za to nemůže, neovládá je a ani nemusí vědět co napsali, nebo teprve napíšou. Tedy je z toho vynech..
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn