IGN: UltimateDragonCZ
No, říkáte si, proč sakra zakládám téma když je banovací systém jiný? Odpověď je jednoduchá: Ten systém je nespolehlivý, jelikož mi i po 6 hodinách nikdo neodpověděl.
Je vcelku novina že jsem se ,,vrátil", jenže už můj návrat způsobil problém, díky kterému jsem byl asi po 3 hodinách mého ,,návratu" zase zabanován.
Důvod? Nic neobvyklého: Urážení člena AT.
Délka jsou 3DNY
Jo, 3 dny a hádejte za co? Cituji: ,,Jsi arogantní idiot"
Tohle jsem mu napsal. A za tohle mám být potrestán třemi dny čekání na to až budu moct pozdravit své staré kamarády, poklábosit u stavění a bavit se.
Byl bych schopen tento ban tolerovat, kdybych nevěděl, co tomu předcházelo...
Jak asi všichni tady ví, proběhla tu asi před 4 měsíci kauza zničení serveru..(Proto mám ten achievement, který je samozřejmě jen satira)
No, a milý pan Onik, který se mě začal vyptávat jestli znám craftaka, mě i po tom všem znovu obvinil, že jsem ničitel, že mám mít ban a že se diví, že jsem ho nedostal...
Ještě k tomu, když jsem mu odpesal že jsem nic neničil a snažil se mu to vysvětlit odpověděl (Cituji) ,,Ještě že odcházím z AT, aspoň se nebudu dohadovat s takovýma lidma jako si ty"
No, a pak se stalo to co se stalo..
Na závěr chci říct že toho nelituju a že bych to udělal znova, kdyby taková situace proběhla...
Unban chci, protože jako adekvátní trest bych bral 6-12 hodin, a to už z mého banu určitě uběhlo.
Váš Drago
IGN: Adam653
IGN: UltimateDragonCZ
Ten byl samozřejmě v pořádku, ale co byste udělali vy na mým místě?.. Žádost jsem si dal, byl velikonoční večer a já neměl co dělat.. Chvilku jsem na serveru byl, abych mohl pozdravit alespoň Katku, Bonnieho, no, to je jedno..
IGN: MrFilip_CZE
Jak psal Adam, trest bych snížil...
Děkuji Sponzor MrFilip_CZE
Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/
Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz
Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2
IGN: PlayboyNitrix
Zdravím,
Myslím že ban je právem.
To co píšeš si asi neuvědomuješ. (vulgarismus)
Často s AT mluvíš jako s normálním hráčem/kamarádem
Při rozhovoru použiješ skoro za každou větou nějaké nevhodné slovo.
S pozdravem
NitrixCZ
IGN: ItzDarkMagic
Zdravím, dal jsem ti unban. Trochu jsem to přehnal ale to na tom nic nemění že jsi byl celkem vulgární. Během rozhovoru jsi byl sprosty říkal jsi tam vole a také si podle mně lhal. Ale ten ban byl i za to že jsi se během rozhovoru vyjadřoval vulgárně a pak jsi mě urazil tak jsem ti dal ban. Ale myslím si že je to pro zatím vyřešené. Každý si na to udělejte svý názor.