IGN:
Dobrý den, chtěl bych Vás upozornit na velmi "Inteligentího" Helpera leggy123. Nevím, kdo z členů A-Teamu bodoval přihlášku leggymu a radši to ani vědět nechci, protože to jak se chová je velmi dětinské. Jak už hodně lidí ví, tak @Otoko dostal ban úplně bezdůvodně za cheaty. Proto jsem šel teda za leggym na server PvP. No tak jsem tam za ním přišel a chvilku jsem si s ním psal. Poté co jsme si chvíli psali jsem mu napsal, ať nebanuje hráče za cheaty a ať si nehraje na kinga, odepsal mi následovně: https://ctrlv.cz/7hbr, vím že jsem mu neodepsal zrovna moc adekvátně, ale já byl narozdíl od něj potrestaný, tak nechápu proč on ne. Dále bych chtěl upozornit na jeho gramatiku, kterou by měl umět, protože v podmínkách pro příjmutí člena A-Teamu je napsáno, že hráč musí umět gramatiku, proto zase nevím proč je Helper (Píše například ňáký, u 3. pádu píše mě a podobně..). Jako další bych chtěl napsat to, že lhal v přihlášce a lže i na webu, protože na profilovce má napsáno že mu je 19 let, no podívejte se co mi odepsal když jsem se ho zeptal jestli mu je 19 let: https://ctrlv.cz/JugC, a tady jsme se zase dostali k té gramatice, napsal zde mě není 19, jelikož to je 3. pád má tam být mně... Byl bych rád za jakékoliv vyjádření členů A-Teamu. @saffers @Zexen @MrFilip_CZE @NicoFilippo @nitrixCZ @Itz_Z4jo @MARIMR008 @RandomJmeno @ItzNuke_ @itzGirly @Adam653 @ActiveAngel @KTM
IGN: AziCek
Zdravím,
To za co ti dal mute bych vůbec netrestal, nepoužil jsi tam žádnou vulgaritu a nějak extrémní to nebylo. Screeny které jsi poslal, můžeš samozřejmě v logu přepsat, ale veškerý chat ze serveru lze dohledat, takže o tom žádná.
S gramatikou totéž, další podmínka která není splněna, nemyslím si, že by to byl v jeho případě překlep.
Kamarád pokud chce unban, ať si o něj požádá zde na webu. V kolonce žádost o ub.
Souhlasím s tebou, v tomto případě bych Helpra potrestal. Ovšem to musíš počkat na vyjádření Saffa.
IP Adressa MiniCraft TeamSpeaku - ts.minicraft.cz
IGN: leggy123
Zdravím, začal bych u tohoto screenu https://ctrlv.cz/7hbr pokud si pamatuji tak jsem napsal že pokud si myslíte že jste v topce neznaméná že si můžete dělat co chcete,tak se nesnaž upravovat fotky a pak je sem dávat, za druhé co uplně nenávidím když člověk lže a ještě to zveřejnujě když ty tady píšeš že jsi přišel na pvp server a napsal jsi mi údajně že až banuju hráče s hackama a já ti údajně odepsal že jste děti s hackama tak jsi si tohle uplně vymyslel protože já si to dost dobře pamatuji......vlítnul jsi na pvp a začal jsi mě obvinovat že jsem dal Otokovi ban neprávem že jsem podle tebe namyšlenej frajírek atd atd jak už jsem ti psal ve hře pokud chceš být drzej a arogantní tak si stebou nebudu o ničem psát,to jsi bohůžel nepochopil a musel jsi si vymyslet novej plán....ten novej plán byl podle tebe že si nafotíš chat a upravíš ho a nějak mě rozhodíš? bohůžel to jsi si myslel špatně,když jsme u toho Otoka tak nevím proč se do toho zaprvé pleteš ty,Otoko24 dostal ban za cheating důkazů mám dost a vlastně není ani co dokazovat u něho to je celkem jasné......ještě když jsme u toho věku tak jsem ti včera vysvětloval že při registraci na webu jsem zadal rok narození 1998 z toho plyne že mi je 19 ale to jsi mohl pochopit,
IGN:
Nic jsem si nevymýšlel.. To za prvé. Za druhé, poslal jsem zde to, jak mi odepisuješ a jak se chováš. A jen tak mimochodem, co mělo být to dnes jak jsi mi napsal že jsem ten nejdebilnější hráč ze všech? Ať se klidně saff podívá do logu, protože nic jsem tam nezměnil a ještě k tomu si mi dnes nedával v A-Team chatu. A vymýšlel sis spíš ty, protože sám si dnes do A-Team chatu psal že jsem ti nadával. A jen tak pro zajímavost, důkaz mám zde: http://imgur.com/a/H1TPi. ;)
IGN:
IGN: Mazzuleth
Zdravím, u této ,,hádky" jsem byl. 1. Ten screen není pravý, celou dobu jsem na PvP byl.
2. Mute ti nedal leggy, ale já. Už jsi za to byl jednou potrestaný a už mě to naštvalo, jak se tam s leggym pořád hádate. Leggyho jsem taky upozornil, tak přestal.
A to tvoje chování taky není moc dobré. Pořád vyvoláváš hádky.
Moralizujeme společnost
IGN: