IGN: Obchodnik003
Zdravím!
Chcel by som tu trochu spropagovať svoje Veldielo : ALFASVET. /warp alfasvet
Obsahuje hlavne Eventy, ale môžete tu nájsť aj užitočné rady, Tanečný sál (s DJ pultom) , Shop, či Múzeum. + pripravujem pre vás PvP Arenu a Farmy.
- Info - Najskôr prídťe sem. Sú tu pravidlá a nástenka s vašimi hodnoteniami a postrehmi, mapa komplexu a Zoznam EXtra hráčov - majú isté privilégia ale nie sú člemni "Alfasvet crew" Ak chcete byť EXtra spravte pre Survival partu niečo vynimočné a zaujímavé. Potom mi len napíšte a ja ohodnotím Vašu práca a príp. vas pridám na list.
- Eventy - Najprv si prečítajte pravidlá na stene. Ak sa Vám zle zobrazujú tabulky tak nastavte: Options > Language > Force Unicode Font > ON. Ja organizujem niekoľko krát za týždeň eventy celkom nepravidelne (škola atď.) ale väčšinou podvečer. Eventy tu môžete organizovať aj vy (na cedulke: Spúšťa:Ktokoľvek). Za tie si ale zodpovedá organizátor - odmeny a priebeh. Iné môžu spustiť len vyvolení hráči (na cedluke: Spúšťa:Extra) - tieto eventy sú mega!
- Tanečný sál - Miesto na párty!!! Môžete si vypočuť miestneho discjokeya a zatancovať si. Nechal som pre vás vyčistiť a navoskovať podlahu. Takže máte pocit akoby ste tancovali po zrkadle (ak sa nevidíte tak ste asi upíri :/)
P.S: Priebežne sem budem pridávať novinky do tohto topicu :)
Obchodnik003
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
IGN: kawusiunia
Velmi moc povedený warp.
Dobře propracovaná reska, dobré eventy/minihry a dobrý design.
Hodnotím: 10 z 10
Novinka!
- PvP arena - táto aréna sa odlišuje od všetkých ostatných najmä tým že je tu veľa "camper" pozícii, ale aj úzkych uličiek v ktorých môžte ľahko niekoho umlátiť. Aréna je ladená v štýle western mestečka :) . Je teda zameraná hlavne na boj na dialku. Vo velkom množstve sa tu vyskytujú únikové cesty - okná, strechy... Pridal som aj zopár "secret" ciest. čo však nikde inde nenájdete sú inzeráty na hladaných zločincov, ktoré môžte vytvoriť aj vy ak vás niekto podviedol najmete si niekoho za peniaze a on to s ním vybaví. Prípadne je to aj miesto kde si dobrí PvPeri môžu celkom slušne zarobiť. Za chvílu pribudne pozícia PvP arény aj do mapy.
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
Kym nedorobim uplne cely alfasvet tak zatial dávam Legendu ku mape:
Biele plochy - Miestnosti
Žlté plochy - Cesty / uličky
Šedé plochy - Steny / nedostupné pasáže
1 - Spawn; 2 - Info / pravidlá; 3 - návody, 4 - Eventy, 5 - Shop; 6 - Múzeum, 7 - Tanečný sál, 8 - PvP Arena
4.1 - Cooperation; 4.2 - OX; 4.3 - Deathrun; 4.4 - TRUMPolínky; 4.5 - Arénka; 4.6 - Steve nehnevaj sa; 4.7 - Dostihy a sázky; 4.8 - Alkoholik