IGN: Bixik
Dobré ránko priateľia,
už pred nejakou chvíľkou som tu začal hrať a hovoril som si , že by som bol rád kebyže si žijeme po kope a v miery , tak som sa rozhodol,
postaviť si mesto, ale potrebujem vašu pomoc.
Verím že vo vašich radách sa nájde mnoho šikovných staviteľov či staviteliek, ktorý sa radi presadia a umiestnia svoju stavbu
pernamentne na oči, a preto sa na Vás obraciam s prosbou:
"Pomôžte mi postaviť toto mesto."
Nechcem aby to bolo príliš jednoduché a tak si troška zasúťažíme. Potrebujem po Vás aby ste sa predviedli a postavili čo najšikovnejšiu strednú stavbu. Priestory pre toto si musíte vytvoriť a aby to nebolo také jednoduché, žiadam vás postavte to na survivale. Každý kto mi napíše , či už na fórum / súkromnú správu alebo na teamspeaku získa odmenu za zúčastnenie pokial zvážim že stavba nieje odfláknutá.
Ako na to:
1. Postavte stavbu a vytvorte okolo nej rezidenciu
2. Napíšte mi názov rezidencie sem na fórum/do správy/ na minecrafte alebo na teamspeaku.
3. Vaša stavba bude prekopírovaná na /warp Napad kde bude pre ňu následne otvorené hlasovanie.
Na /warp napad vás očakáva moja inšpiračná stavba (nenechajte sa ňou však obmedzovať), po pravej stene vyobrazenie odmien za určité miesta , aj za účasť.
Hlasovanie prebehne formou knižiek.
Každá stavba pred sebou bude mať meno majiteľa a hopper cez ktorý budete môcť za neho hlasovať.
Systém je veľmi jednoduchý, vytvoríte alebo kúpite si Book and Quill (možnosť zakúpiť na /warp napad),
Vyplníte do knižky buď svoj komentár ku stavbe alebo len svoje meno, knižku zakončíte a ako titul opäť
použijete svoje meno.
Za každú stavbu smiete hlasovať raz, viacnásobné hlasovanie bude plytvanie knižkami.
Rebríček toho ako si kto vedie budete vidieť hneď vedľa výhier na /warp napad.
Do súťaže sa smie zapojiť každý a budem rád keď Vás bude čo najviac.
Prvé tri miesta, možno aj viac, použijem v meste ako návrh domov v ktorých budete môcť mať
vlastnú subresku.
Súťaž začína 30.4.2016 a končí 14.5,2016
Zatial všetko, držím Vám palce a teším sa na vaše výtvory,
BiXo
"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.
IGN: Lukaskastyl
zdravim ja se taky zúčastním ale zitra a kde se to ma postavit?
Na co koukáš?😃
Nic tady není.🙄
škoda myslel jsem že se to ma postavit na creative build
Na co koukáš?😃
Nic tady není.🙄
@Lukaskastyl môžeš si spracovať návrh na buildcreative, chcem aby ste to stavali na survivale aby ste si to o to viac vážili, je len na vás aké suroviny si nazbierate , postav to v nejakej reske pošli mi jej názov a ja to prekopírujem
BiXo
Werner von Siemens.
Stavba Stredoveká pekáreň hráčov @GejmronCZ a @Tomsem bola diskvalifikovaná pretoze nebola ich vlastná.
Pokial toto čítate smiete si postaviť inú stavbu, bohužial, hlasy vašej predošlej stavby nebudú uznané.
Dôkaz:
https://www.youtube.com/watch?v=DWhuNoVtkOY
Prepísal som informácie na /warp napad na čitateľné. Zapojte sa aj vy, som zvedaví na vašu vlastnú tvorbu a šikovnost !
BiXo
Werner von Siemens.
Hráč @Mariakovi bol diskvalifikovaný zo súťaže , kôli kopírovaniu stavieb z internetu, opať platí predošlé,
som zvedaví na to ako staviate z vlastnej hlavy, nie nato ako kopírujete.
Ďalej prikladám návrh na disciplinárne potrestanie hráča gejmroncz za opakované vyhrážanie sa hráčom.
Viac info v nahlásených hráčoch.
BiXo
P.S.: Keby ste ma nezastihli in-game stačí mi nechat meno resky tu na fóre ja uz sa o prekopírovanie stavby postarám.
Werner von Siemens.