IGN: PlayboyNitrix
Zdravím dneska si tu chcu popovídat o nevhodném hráči Craftak555..
Tento hráč má neustálou tendenci lhát,ničit,podvádět a také vyhrožovat.
Asi před 1,5 měsícem zničil 2. nejvíce navštěvovaný warp /Warp fg. (+Přemluvil knijeho at zničí také můj web)
Dostal ban a to jsem byl moc rád.
Nikdo ho potom neměl rád,ale plno lidí ho už nemělo rádo od doby co se "opil" a pobanoval skoro celý AT
Potom skoro brečel u nohou ,že mu mám odpustit
takhle mě několik dnů prosil.
Já jsem mu teda odpustil. A zase jsme se "spřátelili"
pořád mě přemlouval at mu dám bod na jeho příhlášce nebo pošle něco špátného možná i sfalšovaného o Adam653 saffovi.
Prý že jestli nedá nábor odejde navždy
zastal jsem se ho asi 5 lidmi co ho ještě měli rádi.
Nakonec neodešel,protože jsme mu přichystali "rozlučku" a přemlouvali jsme ho.
Víte co zase udělal?
ANO ZASE SE DOMLUVIL S NĚJAKÝM ČLOVĚKEM AT MI ZASE NĚCO ZNIČÍ!
zničil mi výtah pomocí WE , který viděl i Zexen
Tento výtah jsem stavěl s Wallonem (hlavní práce obvodu) a také světoznámy lhář Craftak555
Ano žničili ho oba
Craftak si ho skopíroval na parcelu a zase mi nějak vyhrožuje třeba jako "jestli nedáš undeny Wallonovi řeknu vše saffovi" nebo "omluv se mi a nic se nestane a vrátím ti výtah"
jelikož jsem chtěl moc výtah zpátky tak jsem se mu omluvil no a co se stalo???? nic mi nedal a dále vyhrožoval
TENTO HRÁČ SI NEZASLOUŽÍ HRÁT!
Chceš také at Craftak555 dostane ban navždy? Dej zde Repetuci
Přeji hezký den
nitrixCZ
IGN: Niitz_
Zdravím,
s hráčem jsem se seznámil když byl v AT jako helper, docela pomáhal a vypadal nevinně. Než pobanoval přes polovinu A-Teamu.
Poté co za to dostal ban jsem ho dlooooouho nikde "neviděl" a ani o něm nic neslyšel.
Mezitm jsem odstoupil z AT a když jsem nedávno nastoupil a zmiňovaný Craftak555 se dozvěděl o tom že jsem opšt helper tak i mne začal prosit o bod v přihlášce.
To bych bral jako žebrání, a jestli to co tvrdí @NitrixCZ je pravda (s ničením věcí hráčům) tak bůh ví co by mohl zase udělat v AT.
IGN: Adam653
Když už jsme tu takto na Foru, tak také napíšu.
Hráč CRAFTAK555 stále prosí o +1 v náboru. Asi 5x už psal že odchází (A pak že zůstane)
Podle mě, to jak pobanoval celý AT je důvod ho odmítnout v náboru, sice hráč napsal že se "opil", ale to ve 14 + je nemožné (Dobře je, ale nemá se to.. ).
S hráčem jsem byl na SKYPE, když právě BANOVAL náš AT. Pokud si pamatuju tak v hovoru byl i CorsairX (Sponzor++). A ten mu koupil UNBAN >> Pro BAN pro AT.
(CorsairX o tom nevěděl!)
Děkuji Adam653
⬐ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
➳ 𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵
➳ 𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣
⬑ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎