Dohoda o ničom • Minicraft.cz

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

IGN: Bixik
Od Bixik » přes 9 let

Zdravím ľudia,
odkedy sa uzavrel nábor začínam mať pocit že opäť troška umiera fórum a tak by som sa rád spýtal, čo sa deje ? Aj napriek tomu že sme rôzny ľudia a máme rôzne vekové kategórie si myslím že by sme mali začať spolupracovať a dnes by som rád pohovoril na tému griefovanie. Koľko z vás hrá survival a čo si myslíte o tom ako vyzerá mapa v klasickom survival svete ? Býva sa vám dobre v prostredí aké tam vytvárajú poniektorý hráči ? Začínam mať totiž pocit že všade kde sa pohnem je kocka z cobblestonu a reska tráva/ bana ... Väčšina chunkov je podkopaná, chcelo by to obnovu, a troška disciplíny. Nehovorím to preto lebo ma baví poúčať ale som hráč ktorý rád žije v peknom svete, keď prídem z práce rád si oddýchnem rozhovorom na teamspeaku s priateľmi a prípadne si niečo postavím. Mojím dlhodobým plánom by bolo vytvoriť rozumnú komunitu ktorá sa bude starať o okolitý svet a rád by som mal vo svojom okolí príjemných a kreatívnych susedov. Povedzte mi, aký je na to váš názor ? Ako radi trávite čas na servery a čo si myslíte o úrovni rozgriefovanosti mapy. Nedávno totiž vznikol svet Epic a bol som zhrozený keď som videl ako dopadol za 3 týždne. Skutočne by ma zaujímalo kto je také hovädo že dokáže žiť v rozgriefovanej jame a prečo to vôbec niekto robí, ak chceme tento server udržať na úrovni a prilákať sem nových hráčov ktorý budú dodržiavať pravidlá musíme si ich stanoviť a žiť podľa nich. V tejto téme sa môžte vyjadriť k čomukoľvek čo vás baví a prípadne pridať svoje návrhy, sú vítané.

Logujem in-game,
BiXo

"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím BiXo a další hráče Minicraftu, podle mého je Survival Mapa kriticky zničená, i když je furt hodně místa, tak přes 10k blocků je to skoro všude zničené, sice ne úplně ale částečně, schválně jsem se koukal na Svět, a jde vidět, že by to chtělo trošku upravit, jak se jedná o spawnu.Tak kolem okolí, podle mně BiXo má naprostou pravdu jak jsem četl kousek, i další kousek do konce.

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

olilongi777
Hráč

35 postů
4 reputace

IGN: olilongi777
Od olilongi777 » přes 9 let

Tak no....Osobne na Survival sem moc nechodím, ale viem si to živo predstaviť ako rýchlo to niektorý "hráči" rozgriefovali....

Pokiaľ by sme si tu ale spravili nejakú disciplínu, tak by som začal hrať Survival aj tu :)

Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Zdravím, pracujeme na novém spawnu, který bude na kompletně novém místě (cca 50k bloků od stávajícího) a hranice světa budou zvětšeny, aby byla místa, kde ještě nikdo opravdu nebyl.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

IGN: Bixik
Od Bixik » přes 9 let

To rád počujem, dúfal som že sa k tejto téme vyjadrí viacej ľudí ale myslím že ich k tomu bude treba dobodať in-game. Ako to bude so starou časťou sveta ? 

"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.

jorrit04
VIP

87 postů
2 reputace

IGN: alina9604
Od jorrit04 » přes 8 let
Takto poviem. Ja mám na survivale dom kde není nič rozgriefované. Na začiatku keď som sa pripojila po prvý krát, tak som bola v rozgriefovanom svete ale teraz je vedľa mňa mega hrad a pekný dom