'Discord Groups' plugin • Minicraft.cz

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

IGN: NicoFilippo
Od NicoFilippo » přes 8 let

Ak máte rank na serveri a aj Discord, asi viete že je veľmi "bolestivé" čakať na pridelenie ranku v Discorde.Teraz som na to našiel plugin.

Discord Groups 

Discord Groups (prekl. Discordové skupiny) je plugin ktorý prenáša minecraftové skupiny (groups -> SPONZOR, VIP) do discordu cez bota. Je plne kompabilný s cracknutým minecraftom, no je len pre serveri 1.10 a 1.11 (neviem ako je to s lobby). Plugin stačí dať na hlavné lobby.

Prínos:

Koniec zdĺhavého čakania na rank (sekcia #ziadost_rank), nebude to musieť robiť @saffers / @RandomJmeno

Nevýhody:

Vedenie by muselo odstrániť tzv. Music Bot -a (ktorý je podľa mna na nič, veď máme plug.dj - aj tak len púšta Europu 2)

Postup získavania ranku:

Aby ste vedeli že je to aj pre cracked. Počas aktvácie usíte byť online aj na disorde, aj na serveri.

​1. Napíšte v discorde (v sekcii #ziadost_rank) príkaz: !register

2. Napíše vám náhodne-vygenerovaný kód v Minecrafte

3. V discorde napíšte prikaz: !register confirm (kód)

Link:

https://www.spigotmc.org/resources/discord-groups.28764/

Meno 'NicoFilippo' má certifikát, čiže nechcem vidieť žiadnych imposterov, okay?

🍭🐱
Hráč

29 postů
8 reputace

IGN: CandyCat141
Od 🍭🐱 » přes 8 let

+1 :3

Infernape
Hráč

8 postů
6 reputace

IGN: Infernape
Od Infernape » přes 8 let

JjjJjjjJjJjj +1

I've gotta learn how to love without you! I've gotta carry my cross without you! Stuck in a riddle and I'm just about to, figure it out without you! And I'm done sitting home without you! Fk I'm going out without you! I'm gonna tear this city down without you! I'm going Bonnie & Clyde without you!

Vždy se koukni na to, co nevidíš​

hidden text club

iTzMari_
Sponzor

132 postů
46 reputace

IGN: iTzMari_
Od iTzMari_ » přes 8 let

Počkať,počkať :D Našiel som jednu chybu,čo ak si založím fake účet na Discorde s nickom,ktorý má SPONZORA/VIP,ale nechodí na web/plug/discord.Tým pádom by som získal free výhody na Discorde,nie? 

♫ Hovorím to nejedekrát,na pódium budeš stáť.
A každý kto sa ti smial,sa bude pozerať ako si to dal. ♫

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

MARIMR008 said:

Počkať,počkať :D Našiel som jednu chybu,čo ak si založím fake účet na Discorde s nickom,ktorý má SPONZORA/VIP,ale nechodí na web/plug/discord.Tým pádom by som získal free výhody na Discorde,nie? 

Tento plugin nepoužíva nicky na ranky. Pri pridelovaní ranku musíš byť online aj na MC aj na Discorde a na obidvoch napísať istý príkaz (potom skopírovať kód z MC do Discordu aby ti bol rank pridelený).

Je to napísané v poste hore.

Meno 'NicoFilippo' má certifikát, čiže nechcem vidieť žiadnych imposterov, okay?

iTzMari_
Sponzor

132 postů
46 reputace

IGN: iTzMari_
Od iTzMari_ » přes 8 let
ɴιcoғιlιppo said:
MARIMR008 said:

Tento plugin nepoužíva nicky na ranky. Pri pridelovaní ranku musíš byť online aj na MC aj na Discorde a na obidvoch napísať istý príkaz (potom skopírovať kód z MC do Discordu aby ti bol rank pridelený).

ɴιcoғιlιppo said:
MARIMR008 said:

Nikde nevidím,že tam je napísané "zadáš príkaz a v MC ti to napíše kód". http://prntscr.com/ec23lr 

♫ Hovorím to nejedekrát,na pódium budeš stáť.
A každý kto sa ti smial,sa bude pozerať ako si to dal. ♫

Infernape
Hráč

8 postů
6 reputace

IGN: Infernape
Od Infernape » přes 8 let
MARIMR008 said:

Nikde nevidím,že tam je napísané "zadáš príkaz a v MC ti to napíše kód". http://prntscr.com/ec23lr 

(>ლ)

I've gotta learn how to love without you! I've gotta carry my cross without you! Stuck in a riddle and I'm just about to, figure it out without you! And I'm done sitting home without you! Fk I'm going out without you! I'm gonna tear this city down without you! I'm going Bonnie & Clyde without you!

Vždy se koukni na to, co nevidíš​

hidden text club

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

Ospravedlňujem sa za malú chybu (resp. nedorozumenie). Ten kód o ktoróm je písané sa objavý v Minecrafte.

Pôvodný príspevok objasnený.

Tukarpolaris
Hráč

3 postů
2 reputace

IGN: TukiLanternTV
Od Tukarpolaris » přes 8 let

+10000