IGN: MrGopes
Zdar, stazujem sa na cely A-T lebo po hackovani na vasom servery som dostal ban az po asi 4 dnoch... pritom to bolo celkom vyditelne a samozrejme, vela ludi ma aj reportlo. Aj ja som vela reportoval ale potom som zistil, ze tento server stoji za hovn* a preto som teda isiel hackovat tiez. Dost ma to ser* lebo bez hackov sa na servery neda hrat. Prosim, vemente terajsi AT za nejaky aktivnejsi ;) A btw, ja som hral na minicraft este ked mal 50 slotov, saffers tam bol kazdy den... uz to neni to co byvalo. R.I.P. minicraft
Prosim, kto ma reportol? Mozete mi prosim povedat meno prispevku? Velmi ma to zaujima
IGN: Daerin
Ahoj, na tvojom mieste by som sa asi neozýval, hackovať, a ešte sem prísť s tým, že ťa AdminTeam zabanoval neskoro je také, ako to povedať, úbohé.
AdminTeam bude aktívnejší po nábore, ktorý sa bude konať keď sa dokončí nábor na builderov.
Každopádne pokiaľ sa chváliš tým, že hackuješ, si na tom dosť zle.
IGN: MrGopes
Nechvalim, ukazujem na to, ze je na tom tento server dost zle.
"Aj ja som vela reportoval ale potom som zistil, ze tento server stoji za hovn* a preto som teda isiel hackovat tiez" nehackoval som, ale proste bez hackov to neslo.
"ento server stoji za hovn*" fakt nechapem ako si tu niekto kupil aspon VIP